Vučić razgovarao sa Momčilom Trajkovićem: Predlozi za poboljšanje položaja Srba na Kosovu (VIDEO)

Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srbije, predsednik Vučić je izrazio spremnost da deo iznetih predloga bude prihvaćen, a da opravdanost i izvodljivost preostalih predloženih rešenja budu razmatrani u narednom periodu

  • 46

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Srpskog nacionalnog foruma sa Kosova i Metohije, koju je predvodio predsednik Momčilo Trajković, koji su ga upoznali sa brojnim problemima Srba na KiM i izneli predloge za poboljšanje njihovog položaja i životnih problema.

Grabar Kitarović pozvala Vučića u posetu Hrvatskoj: Susret na Sretenje?

Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srbije, predsednik Vučić je izrazio spremnost da deo iznetih predloga bude prihvaćen, a da opravdanost i izvodljivost preostalih predloženih rešenja budu razmatrani u narednom periodu.

Zaključeno je da bi od velikog značaja bilo održavanje unutrašnjeg dijaloga o KiM, u kojem bi učešće uzeli i predstavnici Srba sa Kosova, a dogovoreno je i da takav okrugli sto bude održan sredinom marta 2018.

VIDEO: Evo kako je izgledala poseta predsednika Vučića Kosovu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    30. januar 2018 | 18:23

    Vučić je više puta pokazao da mu je najbitnija sigurnost i što bolji položaj Srba na Kosovu.

  • Dušica

    30. januar 2018 | 15:59

    Vučić nikada neće odbiti nešto što bi pomoglo Srbima.

  • Jovan

    30. januar 2018 | 21:16

    Treba svi da rade u interesu Srba na KiM. Ovaj današnji sastanak je primer kako se radi u interesu Srbije i Srba na KiM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA