≫ 

Palma: NATO na Kosovu doveo teroriste na vlast

- Svi moraju da budu svesni da dok god Srbija ne prizna nezavisno Kosovo, ono nije nezavisno, a mi to nećemo uraditi - rekao je Marković

  • 24

- Srbija je jedina država na svetu koju je NATO bombardovao, da bi doveo teroriste na vlast i velike sile jedino u slučaju Kosova ne nazivaju teroriste tim imenom. Jedan diplomata iz jedne, najmoćnije države sveta mi je rekao: "Kada rade za nas onda to nisu teroristi" - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, povodom desete godišnjice jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Ne staju sa provokacijama: Tači odlikovao Ramu i zahvalio mu na "slobodi i nezavisnosti Kosova"

- Svesni smo mi u Srbiji da je zakon jačega iznad međunarodnog prava. Ali svi moraju da budu svesni da dok god Srbija ne prizna nezavisno Kosovo, ono nije nezavisno, a mi to nećemo uraditi - rekao je Marković.

- U slučaju referenduma u Kataloniji poruka Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država je bila da neće prihvatiti odvajanje te španske pokrajine. Srbija je bombardovana, a jedan njen deo okupiran, zato što nije dozvolila da se jedan deo njene teritorije nasilno otcepi - dodao je Marković.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mija

    17. februar 2018 | 13:31

    AMERIKA JE POSAST OVOG SVETA I DJAVO.NEMA SUKOBA GDE ONI NISU VINOVNICI.ZATO SADA IMAJU POPLAVE ZIME POZARE UBISTVA.PLACAJU ZA SVO ZLO KOJE SU NANELI OVOM SVETU.

  • Vlade

    17. februar 2018 | 12:56

    Stvarno?

  • Pierre Geneve

    17. februar 2018 | 23:55

    Pitam se samo odakle su ovi sto udaraju minuse , ili ih neko placa ili su totalni idioti nesposobni da vide realnost koja bode oci .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA