Mihajlović saglasna sa Vučićem da je "semafor važan": Treba videti ko je šta uradio, ali o rekonstrukciji vlade razgovarati prvo u SNS

- Mi smo poverenje predsednici Vlade Ani Brnabić dali u Srpskoj naprednoj stranci, na predlog predsednika Vučića, i zato očekujem da tamo razgovaramo o radu ministara i eventualnoj rekonstrukciji - rekla je ona

  • 0

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlovićeva izjavila je da su priče o rekonstrukciji Vlade spekulacije kojima se bave mediji i da je Predsedništvo SNS prvo mesto na kome će se razgovarati o toj temi.

Đuka nikad oštrije o Zorani Mihajlović: Smeniti je sa mesta ministra, da se više ništa ne pita u državi! (VIDEO)

- Mi smo poverenje predsednici Vlade Ani Brnabić dali u Srpskoj naprednoj stranci, na predlog predsednika Vučića, i zato očekujem da tamo razgovaramo o radu ministara i eventualnoj rekonstrukciji - rekla je Mihajlovićeva gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

Ona je kazala da je saglasna sa predsednikom Srbije koji uvek kaže da je “semafor važan”, i da uvek treba videti šta je ko uradio.

- Naravno da uvek može bolje i da treba da vidimo rezultate svakog od nas, ali postoji mesto za to, a to je pre svega SNS - istakla je Mihajlovićeva, saopštio je njen kabinet.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA