≫ 

VUČIĆ U NJUJORKU: Predsednik Srbije na Tviteru ostavio poruku za Vuka Jeremića

Jovanov je Jeremića nazvao "detektivom" i naveo da "zaslužuje" sve čestitke jer je video Vučića u prepunom avionu Er Srbije, a koji se slikao sa najmanje 50 putnika

  • 45

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov potvrdio je danas da je predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić otputovao za Njujork.

Posle beogradskih izbora, Jeremić na odmoru u švajcarskim Alpima (FOTO)

Jovanov je u pisanoj izjavi naveo da će Vučić kao i uvek, o svim svojim aktivnostima i o svemu što radi, a u skladu sa Ustavom, obavestiti građane Srbije odmah po povratku iz Njujorka i Brisela.

On je time odgovorio na izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da Vučić tajnim pregovorima s kosovskim liderima Hašimom Tačijem i Ramušom Haradinajem "nespretno pokušava da doskoči međunarodnoj zajednici" i "kupi dodatno vreme za sebe i svoje koalicione partnere" u Prištini, te da se u utorak sastao u Parizu na tajnoj večeri sa Tačijem, a da je u nedelju odleteo privatno u Njujork, o čemu javnost u Srbiji nije obaveštena.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Jovanov je Jeremića nazvao "detektivom" i naveo da "zaslužuje" sve čestitke jer je video Vučića u prepunom avionu Er Srbije, a koji se slikao sa najmanje 50 putnika.

Jovanov je kazao i da su sve što su mogli da urade u korist odvajanja Kosova i Metohije od Srbije Jeremić, Dragan Đilas, Boris Tadić i "ostali" već uradili još 2008. godine, kada je Kosovo proglasilo nezavinsost.

- Vučić nema ništa novo da uradi, osim da se bori da nas, možda, bar malo spase, jer su oni već sve dali - naveo je Jovanov.

U toku noći "rat" se nastavio i na Tviteru, kada je Jeremić otkrio da se "Vučić u subotu uveče sastao sa Sorošom u jednom od najskupljih njujorkih restorana".

Usledio je odgovor predsednika Srbije:

- Vuk Jeremić je sve u pravu. Trebalo je da imam večeru u njujorškom restoranu sa porodicom Soroš, ali su mi i oni otkazali, jer su videli da mi je Angela Merkel otkazala susret u berlinu. Nažalost, nisam imao priliku da se sastanem ni sa kim iz porodice Soroš - napisao je on na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiki

    18. mart 2018 | 23:39

    vucic je otisao da se bori za srbiju

  • Mima

    19. mart 2018 | 00:13

    Vi ste krivi što niste ništa rekli kad je Kosovo proglasilo nezavisnost. Vučić se svim silama trudi da izvuče neke benefite za Srbiju u celoj situaciji.

  • aca

    18. mart 2018 | 22:00

    Umesto da opozicija složno stane iza Vučića kada su zajednički nacionalni interesi u pitanju kao Kosovo npr. oni ljubomorno otežavaju našem predsedniku da reši goruća državna pitanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA