Brnabić otvorila karte u vezi rekonstrukcije Vlade: Ima ministara kod kojih je prevelika sujeta i koji nisu timski igrači

Zato je, kaže, i zamolila predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se sastanu u najkraćem roku

  • 5

Rekonstrukcija je neophodna da bi vlada funkcionisala kao tim, i želim da počne što pre i što pre se završi, da se ne bi ugrozilo efikasno funkcionisanje vlade, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Funkcionisaćemo bez ličnih sujeta ili ja ne moram da budem premijer: Brnabić saopštila kada počinju razgovori o rekonstrukciji Vlade

Zato je, kaže, i zamolila predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se sastanu u najkraćem roku po njegovom povratku iz Brisela, kako bi se sa njim konsultovala u vezi sa personalnim rešenjima.

Brnabić je na pitanje novinara rekla da misli da u vladi postoje oni kod kojih je prevelika sujeta, koji nisu timski igrači i imaju možda malo više samopromocije, dok je njen prvi i osnovni kriterijum da ima timske igrače koji sve podređuju timu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • %+%

    20. mart 2018 | 17:44

    Tako je predsednice. Vlada je tim koji tako mora i da funkcioniše. Predsednik je dirigent a ostali članovi Vlade su hor u kome svako peva svojim glasom ali u pesmi koja je jedinstvena celina i zvuči prijatno.

  • Milomir

    20. mart 2018 | 20:28

    Isto ja mislim o clanovima vlade nemogu dat komentar ali za ovo rovito vreme ministri moraju dati velike rezultate da bi izvukli drzavu na pravi put

  • Dragojlo

    21. mart 2018 | 21:42

    Ana drzi se,u ocima ti se vidi da si realna i postena.Ti si zena koja zasluzuje sva postovanja!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA