≫ 

Pacoli priznao da je Priština pogrešila: Od hapšenja Marka Đurića nije trebalo praviti spektakl

- Ponašanje policije prema Ðuriću je bilo strašno. Nije trebalo da se dovodi u Prištinu na taj način - kazao je zamenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova

Zamenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli priznaje da od hapšenja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića nije trebalo praviti spektakl, te da je policija preterala.

Poruka Marka Đurića uoči povratka na Kosovo: To je bio teroristički napad, Srbi treba da znaju da se borba nastavlja i da naše vreme tek dolazi

- Ponašanje policije prema Ðuriću je bilo strašno. Nije trebalo da se dovodi u Prištinu na taj način - kazao je on u emisiji „Specijalno" na telviziji „T7".

Rekao je da, kada je već bio doveden u Prištinu, Ðurića nije trebalo da "razvlače po ulicama", kao što je to učinila policija.

Pacoli je ponovio da je hapšenje Ðurića bilo neophodno, pošto je, kako kaže, ilegalno ušao na Kosovo.

- Zaustavili smo ga i vratili. Ali, zašto ga je policija dovela u Prištinu na takav način, ja ne znam. Ne znam zašto se to desilo i nije trebalo tako da se desi. Trebalo je samo da ga udaljimo sa Kosova, a ne da pravimo spektakl - podvukao je Pacoli.

VIDEO: Brutalno hapšenje Marka Đurića na Kosovu

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA