Gojković: Poseta predsednika hrvatskog Sabora istorijska

Ona je dodala da je pozitivan signal i to što je Jandroković prihvatio poziv za posetu u kratkom roku, što je, kako je rekla, presedan

  • 5

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da je današnja poseta predsednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića istorijska, jer do sada nije bilo poseta na visokom parlamentarnom nivou dve zemlje.

Rizik od novog rata: EU da se otvori prema Zapadnom Balkanu

Poseta je, kako je naglasila, važna za razvoj bilateralnih odnosa dve države, te se nada da će nakon ove posete, uslediti uzvratna poseta Srbiji predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

- Saradnja parlamenata dve zemlje je u zastoju poslednjih nekoliko godina, nije bilo razmene na nivou odbora, nismo sarađivali na multilateralnom planu. Razgovaraćemo danas na koji način je najbolje da pokrenemo saradnju - naglasila je Gojković za TV Prva.

Ona je dodala da je pozitivan signal i to što je Jandroković prihvatio poziv za posetu u kratkom roku, što je, kako je rekla, presedan.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. april 2018 | 11:10

    Ova Maja bas nema stila, bas u svakom smislu !

  • Vaskrsije

    18. april 2018 | 10:29

    Nema iz toga ništa.

  • bobi

    18. april 2018 | 16:39

    Za ovu zenu poseta je istorijska.za kratko vreme ce i poseta haradinaja biti istorijska.Svi zlocinci ce dolaziti u Srbiju.bler je vec bio a vetovatno se i klintonovi spremaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA