≫ 

Nećete verovati gde je Skot sreo Šešelja! Za sve postoji prvi put - samo je napisao na Tviteru

Predsednik SRS uzdrmao je političku scenu poslednjih dana, kada je gazio hrvatsku zastavu, pretio kolegama iz parlamenta koje smatraju da kao haški osuđenik treba da vrati mandat, ali i zbogd njegovih standardnih zapaljivih izjava

  • 7

Islamska zajednica Srbije proslavila je 150 godina postojanja, ali je sama svečanost ostala u drugom planu jer je među gostima viđen prvi čovek radikala Vojislav Šešelj.

MUP nije dobio zahtev za istragu protiv Šešelja: Stefanović o incidentu koji je izazvao lider radikala

Predsednik SRS uzdrmao je političku scenu poslednjih dana, kada je gazio hrvatsku zastavu, pretio kolegama iz parlamenta koje smatraju da kao haški osuđenik treba da vrati mandat, ali i zbog njegovih standardnih zapaljivih izjava.

Šešeljevu aktivnost očigledno je primetio i ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot, kome je za oko upravo zapalo prisustvo lidera radikala na verskoj proslavi.

- Čestitke Islamskoj zajednici Srbije koja danas slavi 150 godina postojanja! Na prijemu naleteo na #Šešelj - drago mi je da čak i on slavi versku različitost Srbije. Postoji prvi put za sve - napisao je Skot na svom zvaničnom Tviter profilu.

Prijemu su, pored njih, prisustvovali i predstavnici drugih verskih zajednica: episkop bački Irinej, rabin Isak Asiel i beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar, kao i ministri Aleksandar Vulin, Zoran Đordjević, Rasim Ljajić, diplomate, kao i princ Aleksandar i Katarina Karađorđević.

Foto-ilustracija: Marko Todorović

Svečanost je počela intoniranjem himne "Bože pravde" i čitanjem delova iz Kurana.

VIDEO: Nikada objavljene fotografije Vojislava Šešelja

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живојин Кикинда

    19. april 2018 | 22:38

    И овај Скот мора нешто да каже .

  • DARKO 100%

    19. april 2018 | 23:03

    Znas li ti druze sta tvoje ime znaci u nasoj zemlji.

  • Nenad 007

    19. april 2018 | 22:39

    TAKO I TREBA DA SE SVI POSTUJEMO I SLAZEMO MA KOJE VERE BILI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA