≫ 

Vučić o planu terorista da napadnu "Besmrtni puk": Mene su izgurali...

Uhapšeno je više grupa koje su pripremale eksplozije tokom marša Besmrtnog puka u Moskvi

  • 25

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara o informaciji da je planiran napad na Besmrtni puk u Moksvi na Dan pobede, rekao je da mu se "svakako ništa ne bi desilo i da bi i to čudo izbegao, jer bi bio izguran iz reda".

Spremni smo za razgovor i kompromis, ne i za ucene: Vučić posle razgovora sa Krihbaumom (FOTO)

- Meni se svakako ništa ne bi desilo, jer su me iz prvog reda izgurali divni ljudi koji su hteli da budu pored svog predsednika. Tako da sam ja bio u trećem redu kolone - kazao je Vučić.

Podsećamo, danas je saopšteno da su ruske specijalne službe, uoči Dana pobede nad fašizmom, uhapsile grupe terorista koje su pripremale terorističke napade na marš Besmrtnog puka u Moskvi. , izjavio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Oleg Siromolotov.

- Uhapšeno je više grupa koje su pripremale eksplozije tokom marša Besmrtnog puka u Moskvi. Oni su unapred pripremili oružje - izjavio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Oleg Siromolotov.

VIDEO: Aleksandar Vučić u šetnji "Besmrtnog puka" u Moskvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA