Palma vodi 350 Jagodinaca u Paraliju: I ove godine Jedinstvena Srbija otvara kancelariju u ovom grčkom letovalištu

- Privredno-politički deo delegacije imaće više sastanaka sa grčkim zvaničnicima u Solunu, između ostalog i sa Guvernerom Centralne Makedonije.

  • 5
Paralija, Dragan Marković Palma Foto: Telegraf

Dragan Marković Palma i ove godine povešće mnogobrojnu privredno-političku delegaciju u obilazak Grčke, a ovaj put odlučio se da putovanjem u Paraliju obraduje 350 Jagodinaca različitog zanimanja.

Anđeli pakla su anđeli prijateljstva: Bajkeri sad Srbiju znaju preko Đokovića i Jagodine (FOTO)

- Od 7. do 11. juna u Paraliji u Grčkoj boraviće privrednici, zdravstveni radnici, zaposleni u vrtiću, rukometašice Jagodine koje su prvi put u istoriji osvojile titulu prvaka Srbije, članovi Kulturno umetničkih društava iz sela Glogovca, Miloševa i Duboke, koji su osvojili prva tri mesta na manifestaciji „Susreti sela“ na teritoriji grada Jagodine, studenti, penzioneri, golubari, odbornici i po prvi put u delegaciji će biti i sveštenici Spske pravoslavne crkve koji će obići nekoliko manastira Grčke pravoslavne crkve u tom delu Grčke - izjavio je danas predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma, na sednici jagodinskog parlamenta.

Marković je rekao da trošak ovog putovanja plaćaju donatori i da nijedan dinar u ove svrhe nije otišao iz budžeta grada Jagodine.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

- Privredno-politički deo delegacije imaće više sastanaka sa grčkim zvaničnicima u Solunu, između ostalog i sa Guvernerom Centralne Makedonije. Nezavisno od tog dela, u Paraliji će četvrtu godinu za redom biti otvorena Kancelarija Jedinstvene Srbije koja se ne bavi politikom, već ima zadatak da pomaže našim građanima koji se nađu na letovanju u Olimpijskom delu Grčke, ukoliko naiđu na neki problem - rekao je Marković.

Dragan Marković Palma je inače i počasni građanin grčkog grada Katerini kome pripada letovalište Paralija i uskoro će biti promovisan u počasnog konzula Grčke u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA