Ne mogu stvarno da vam kažem šta ću poručiti Zaharovoj u Guči, mora žena da se iznenadi: Dačić zagonetan o dočeku Putinove Maše (VIDEO)

Novinarka je bila uporna pa je ponovo pitala Dačića šta će joj pevati

  • 1

Marija Zaharova, portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, biće specijalni gost ovogodišnjeg Sabora trubača koji počinje danas u Guči, a domaćin će joj biti šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Đinđić je govorio da imamo više mogućnosti - konfederacija, a ako ništa ne može, imamo podelu: Dačić o rešenju za Kosovo

Iako je ranije izjavio da će Ruskinju dočekati na Saboru s pesmom "Podmoskovske večeri", dok je za finale spremio "Pukni zoro", Dačić danas gostujući u jutarnjem programu na TV Prva ipak nije želeo da odgovorio koju će joj pesmu poručiti.

- Ne mogu da se opredelim za samo jednu, ona u Guču dolazi kao gost, obratiće se čak i narodu. Nemam ja šta da joj poručim, sviraće Dejan Petrović, pa ona može da izabere šta hoće sa njegovog repertoara - rekao je ministar.

Novinarka je bila uporna pa ga je ponovo pitala šta će joj pevati, na šta je Dačić odgovorio:

- Pa ne mogu stvarno ništa da vam kažem vezano za to, treba žena da se iznenadi - dodao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    8. avgust 2018 | 18:44

    Poruci sta oces i koliko oces mi placamo nema problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA