≫ 

Teška uvreda Vuka Jeremića na račun premijerke Ane Brnabić: Tviter bruji o "kreaturi" i "štetočini"

- Čovek koji priča o evropskim vrednosti i modernizaciji društva ne bi smeo da dozvoli sebi tako nešto - zaključio je Anđelković.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ostavio je niz uvreda na društvenoj mreži Tviter na račun predsednice Vlade Ane Brnabić, posle njene ocene da "vlada još uvek nema zvaničan stav o Kosovu".

Šef Jeremićevog pravnog tima: Malo nam je što smo progutali "žabu" Boška Obradovića, sad moramo još i DSS

- Kreatura koja se sticajem vanredno nesrećnih okolnosti našla na čelu Vlade Republike Srbije sebi dozvoli da kaže da po pitanju Kosova “mi u ovom trenutku nemamo zvaničan stav”. Nedavno je za nemačke medije izjavila da je “Kosovo nekad bila Srbija.” Besprizorna štetočina. - napisao je Jeremić.

Kako se može pročitati na Tviteru, mnoge je ovakav njegov govor, po stilu bliži radikalima a ne upeglanoj opozicji, iznenadio i ostavio bez teksta.

Printskrin: Twitter/@jeremic

Pre svega zbog toga što je Jeremić diplomirao na prestižnom univerzitetu Kembridž, ali i zbog toga što se izdaje za nekog kome psovke i vređanja nisu bliska.

U većini komentara može se pročitati da premijerki Srbije zamera upravo ono što i sam nije umeo da reši dok je bio sastavni deo vlasti.

Politički analitičar Dragomir Anđelković za Telegraf.rs kaže da je za nekog ko se izdaje za evropskog ... krajnje neprimeren iskaz dao.

- Svako ima pravo na svoj stav i kritiku, ali je način na koji je on to uradio krajnje prost i agresivan i ne odgovara duhu vremena kome pripadamo. To vreme bi definitivno trebalo da bude iza nas, jer nas gura u nove sukobe i konflikte. Čovek koji priča o evropskim vrednosti i modernizaciji društva ne bi smeo da dozvoli sebi tako nešto - zaključio je Anđelković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    8. avgust 2018 | 20:39

    Sramotan napad na nedužnu ženu.

  • Drina

    8. avgust 2018 | 20:55

    Ona je 100x sposobnija od tebe Jeremicu.

  • Jelena

    8. avgust 2018 | 20:37

    Jeremic je jedan licemer koji jedino zna da ponizava i vredja.Ana je Premijer Srbije,i treba da je postuje.Mislim da su gradjani dobro uradili sto nisu podrzali Jeremica,sad se tek vidi koliki je licemer Jeremic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA