Albanci Vučiću ipak zabranili da poseti Gazivode! Pojavio se zvaničan dokument koji to dokazuje (FOTO)

Ðurić je na Tviteru napisao da se iz mejla koji su primili vidi da je Priština zabranila Vučiću da obiđe Gazivode, čiju rekonstrukciju je finansirala država Srbija

  • 61

Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači rekao je danas novinarima u Briselu da nema nikakvih prepreka za posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, a u javnosti se pojavio dokument iz kojeg je jasno da je Tači lagao i obmanuo javnost.

Priština krši sporazume, hapsi, teroriše i vrši pritiske! Brnabić uputila snažnu poruku međunarodnoj zajednici: Ne stavljajte na test naše strpljenje

- Ovim potvrđujemo da smo dobili obaveštenje i potrebnu agendu za predstojeću posetu Kosovu tokom vikenda. Skrećem pažnju da je agenda posete Kosovu delimično odobrena. U vezi predložene agende ne možemo da vam pozitivno odgovorimo na zahtev posete postrojenja Gazivode. Hvala unapred na razumevaju - navodi se u mejlu, koji je Dželal Šaćiri u ime prištinskih vlasti uputio oficiru za vezu Dejanu Pavićeviću.

Faksimil dokumenta objavio je na svom tviter nalogu Marko Ðurić.

Ðurić je na Tviteru napisao da se iz tog mejla vidi da je Priština zabranila Vučiću da obiđe Gazivode, čiju rekonstrukciju je finansirala država Srbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nish

    7. septembar 2018 | 14:38

    Ovo je cist dokaz da Pristina ne postuje ni ono sto je do sada vec potpisano u Briselu.

  • vanja

    7. septembar 2018 | 20:40

    Sramno ponasanje albanske strane.

  • Sanja

    7. septembar 2018 | 14:26

    Bilo bi dobro da Albanci shvate da takve provokacije ne vode ničemu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA