Pitaju me žene kada je povoljno vreme da se bave prostitucijom, kad će prestati da dobijaju batine: Astrolog koji dobija neverovatna pitanja

- Moja specijalnost je mundana astrologija, gde je akcenat na geopolitičke tokove, predikcije državnika, regionalno-svetska događanja, izbore... Zovu me političari, ministri, lekari... - objašnjava astrolog

  • 8

Astrolog Velimir Remić, koji se u centru pažnje našao nakon što je na komičan način odgovorio svim ženama koje su mu se javile sa željom da saznaju idealne aspekte za prevaru, sada je otkrio ko su ljudi koji najčešće traže pomoć.

Stop kurvarluku! Astrolog opleo po ženama koje čine preljubu, a kada vidite šta je sve rekao, pašćete! (FOTO)

- Moja specijalnost je mundana astrologija, gde je akcenat na geopolitičke tokove, predikcije državnika, regionalno-svetska događanja, izbore... Zovu me političari, ministri, lekari... Ipak, čitanje astroloških i natalnih karata u najvećem broju zanima mlade, pre svega žene, uzrasta do 30 godina - otrkiva on.

Velimir otkriva da su pitanja "da li je povoljno vreme da se bavim prostitucijom?" ili "s kim me muž vara?" učestala.

- To su mahom devojke iz ruralnih sredina, neobrazovane, koje vide kako su se neke devojke dobro infiltrirale u šoubiznis svet, što su ujedno i dobro unovčile. Takođe, dnevno me do 20 ljudi, uglavnom mladih parova sa decom, pita za planetarne prognoze njihovog odlaska u inostranstvo - objašjava Remić.

Kao najvažnije, on dodaje deo koji je objavio u knjizi "Ruka spasa", a koji se odnosi i na žrtve nasilja.

- Pitaju me žene koje trpe batine kada će one da prestanu. U meni traže ruku spasa i moram da naglasim da su sve dobile adekvatnu pomoć od nadležnih institucija - zaključio je ovaj astrolog.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA