Gužve na granici: Na Horgošu se na ulaz u našu zemlju čeka minimalno sat vremena

Granični prelazi Kelebija i Bački breg rade 24 sata, a trenutno se čeka oko pola sata

  • 2

Prema informacijama Uprave granične policije, na prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju čeka se oko 60 minuta, ali kolona je velika na izlazu iz Mađarske, što realno produžava vreme zadržavanja.

Gužve na srpskim granicama, čeka se do sat i po: Evo kako to možete da izbegnete

Očekuje se pojačan protok vozila i na manjim prelazima, kao što su Bački Vinogradi, Ðala, Bajmok i Horgoš II gde se zadržavanja kreću od 30 do 60 minuta, a otvoreni su od 7 so 19 časova, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Granični prelazi Kelebija i Bački breg rade 24 sata, a trenutno se čeka oko pola sata.

Na GP Batrovci sa Hrvatskom na ulazu Srbiju beleži se veći broj vozila i čekanje od oko sat vremena, dok se na GP Šid vreme prolaska se često menja, pa AMS S preporučuje korišćenje alternativnih prelaza kao što su Bačka Palanka, Sot, Ljuba ili Neštin.

Ka Crnoj Gori na GP Gostun zadržavanja su oko 45 minuta, pa u satima pojačanog saobraćaja preporučuju se GP Jabuka ili Mehov Krš.

Na prelazu Gradina sa Bugarskom čeka se oko 150 minuta na izlazu iz zemlje, dok su zadržavanja na GP Preševo sa Makedonijom trenutno oko pola sata, naveo je AMSS.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA