Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

U Tv preseku u 17 časova saznali ste kako NATO i Vojska Srbije vežbaju zajedno, da li Albanci traže podelu teritorija i o tome kako je Partizan spreman za Voždovac.

Dok su neki sveštenici požare u Dalmaciji pripisivali Božjom kaznom zbog "Sodome i Gomore na festivalu Ultra", vremešni slunjski sveštenik Mile Pecić vlastitim je primerom pokazao kako Katolička crkva uistinu ne mora biti konzervativna i rigidna već, upravo suprotno, otvorena spram stavova mladih. Više o tome pročitajte OVDE.

Agencija za bezbednost saobraćaja već dve nedelja ne izdaje potvrde potrebne za registracijuuvezenih polovnih automobila, jer je direktoru Agencije istekao mandat, a nije postavljen novi vršilac dužnosti.

Sećam ga se kao šaljivdžije, dečaka koji je uvek sedeo u poslednjoj klupi jer nastavnici nisu mogli da se izbore s njegovim nestašlucima i suviše pametnim dosetkama za taj uzrast. Pamtim ga kao dečaka koji je s porodicom devedesetih pobegao od rata, ali o tome nikada nije pričao. Sećam se i da mu je u listi želja za srednju školu na prvom mestu pisalo "mesar". I dok su mu se budući gimnazilajci, ekonomisti, i medicinari smejali, on im je, takođe, kroz osmeh rekao: "Samo čekajte, imaću ja više para od svih vas".

Od završetka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta, koje je oborilo sve rekorde posećenosti u Vrnjačkoj Banji prošlo je tek 48 sati, velikani svetske muzičke scene imaju samo reči hvale za organizaciju ove manifestacije. Više o tome pročitajte OVDE.

Povređeni Branko Jovičić dobio je zamenu za duele sa Krasnodarom, pošto će crveno-beli dres ponovo obući Srđan Mijailović. Više o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA