≫ 

NASTAVAK SEKSI SKANDALA U LESKOVCU: Slede smene zbog medicinske sestre i njenog ljubavnika

Od direktora bolnice traženo je da ministarstvu podnese hitan izveštaj

  • 15

U toku prošlog vikenda seksi skandal je protresao Opštu bolnicu u Leskovcu tokom nenajavljenog noćnog obilaska direktora Nebojše Dimitrijevića, koji je na Odeljenju za neurologiju nahvatao medicinsku sestru i njenog ljubavnika "na delu", posle čega su uvedene rigorozne mere.

Seks igre u leskovačkoj bolnici: Direktor zatekao medicinsku sestru i ljubavnika u akciji, on pobegao u podrum, ona na bolovanje

Ubrzo su za nesvakidašnji događaj saznali van granica "južne pruge", tačnije, i u Ministarstvu zdravlja.

Kako su preneli lokalni mediji, od direktora bolnice traženo je da ministarstvu podnese hitan izveštaj.

Foto: bolnicaleskovac.org

Dimitrijević će zbog toga ovog vikenda sazvati i hitan sastanak sa svim načelnicima odeljenja kako bi im predočio nove radne zadatke.

Jedan od njih je da barem jednom nedeljno načelnici odeljenja nenajavljeno obiđu zaposlene.

- Zašto bih ja to morao da radim? To je u njihovom opisu posla, a pojedini to nisu praktikovali ni jednom do sada. E, posle ovoga će morati, kao i da mi podnesu iscrpan izveštaj. I lično će odgovarati za sve greške poređenih. Mislim da će doći i do pojedinih smena među načelnicima – rekao Nebojša Dimitrijević za Leskovačke vesti.

Foto: bolnicaleskovac.org

On tvrdi da je kodeks ponašanja i oblačenja u ovoj zdravstvenoj ustanovi još pre nekoliko godina jasno preciziran i da se uglavnom poštuje.

- Svi su dobro upoznati sa kodeksom. Izlepeljen je po celoj bolnici, čitan na sastancima već desetinu puta. I poštuje ga 98 posto osoblja. Oni koji se oglušavaju o njega snosiće određene posledice – tvrdi direktor.

Dimitrijević je, inače, ove godine proglašen za najboljeg menadžera, a leskovačka bolnica za najbolju u Srbiji od strane Odbora internacionalnog komiteta „Sokrat“, na Forumu dostignuća Instituta direktora u Londonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baki

    10. avgust 2017 | 11:02

    Pa to je kod nas javna tajna šta se radi na dežurstvima po medecinskim ustanovama!

  • VAN

    10. avgust 2017 | 11:37

    Upravo tako vlada mišljenje da je u bolnicama kupleraj po zaključenim mnogobrojnim prostorijama tokom noćnog dežurstva. Dok su pacijenti na drugoj strani ignorisani i zapostavljeni. Svaka čast nedužnim koji svoju platu pošteno zaradjuju.

  • 🛀

    10. avgust 2017 | 11:08

    Kakve veze ima kodeks oblacenja sa ovim,covek je dosao ciljano kod nje..smesno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA