Do kraja avgusta besplatna škola košarke na Štrandu

Grad Novi Sad je prepoznao ideju tih sportskih kolektiva i podržao projekat koji za cilj ima da okupi što veći broj dece iz Novog Sada koja žele besplatno da treniraju košarku na Štrandu.

  • 0

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je besplatnom košarkaškom treningu za decu na Štrandu koji predstavlja deo prvog zajedničkog projekta Košarkaškog kluba "Star" i Košarkaškog kluba "Sport's world".

Naime, Grad Novi Sad je prepoznao ideju tih sportskih kolektiva i podržao projekat koji za cilj ima da okupi što veći broj dece iz Novog Sada koja žele besplatno da treniraju košarku na Štrandu.

- Veoma cenimo trud, rad i zalaganje trenera i svih koji su organizovali ovu odličnu letnju sportsku aktivnost. Važno je što je taj sadržaj potpuno besplatan, tako da deci treba samo entuzijazam i malo slobodnog vremena kako bi i preko leta trenirali uz druženje i sklapali neka nova poznanstva. Grad Novi Sad, kao i JKP "Gradsko zelenilo", podržavaju ovu ideju i cilj nam je da što više dece dođe na Štrand da trenira – rekao je Ognjen Cvjetićanin i naglasio da i drugi sportski kolektivi mogu da se ugledaju na lep primer saradnje koji su klubovi "Star" i "Sport's world" demonstrirali tom akcijom.

Foto: novisad.rs

Prema rečima jednog od organizatora, Miće Radanovića iz KK ", treneri iz ta dva kluba će držati treninge košarke svaki radni dan od 20 do 21 čas do kraja avgusta, a sva deca od 7 do 12 godina, koja žele da treniraju besplatno košarku na Štrandu treba da se u to vreme prijave trenerima na terenu koji će im dati sva potrebna uputstva.

Foto: novisad.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA