Haos na svadbi u Leskovcu: Reketaši napali muzičare i tražili im sav bakšiš, ali su od svega dobili samo batine

Napadači su prišli muzici i uz verbalnu pretnju, ukoliko im ne predaju celokupan zarađeni bakšiš, da će ih sačekati negde na putu, pretući, uzeti im sav novac i kombi

  • 2
Pare, evri, muzika, trubaci Foto: Pixabay, A. Nalbantjan

Nepoznate osobe iz Niša, pokušale su da reketiraju bleh orkestar pod pretnjom da će ih pretući ukoliko im ne predaju celokupan zarađeni bakšiš koji su zaradili od sviranja na romskoj svadbi u sredu u Leskovcu.

Kako je savršena srpska svadba prerasla u haos: Rekla mi je da je teško bolesna, a onda me je bidermajerom udarila u glavu!

Oni su reket pokušali da naplate skoro na kraju svadbenog veselja u noći između srede i četvrtka, ali su od svega traženog dobili samo batine.

Naime, reketaši nisu bili svesni da je gazda veselja angažovao jednu poznatu leskovačku Agenciju za obezbeđenje, kako bi se brinuli o bezbednosti svatova, zvanica i muzičkog orkestra i kako bi se brinuli o javnom redu i miru.

- Prišli su muzici i uz verbalnu pretnju, ukoliko im ne predaju celokupan zarađeni bakšiš, da će ih sačekati negde na putu, pretući, uzeti im sav novac i kombi.

U tom momentu umešalo se angažovano obezbeđenje i zamolili nasilnike da se pomere od muzike i napuste mesto gde se održava svadbeno veselje.

Foto: Profimedia

Reketaši su raspravu nastavili sa obezbeđenjem uz pretnju fizičkim obračunom.

Angažovano obezbeđenje svadbe nije moglo da problem reši mirnim putem, jer su nasilnici nasrnuli na njih, što je na kraju rezultiralo prebijanjem reketaša, prenosi sajt Rominfomedie.

Prema priči očevidaca sa tog događaja, reketaši su posle obračuna sa obezbeđenjem pobegli  “glavom bez obzira”.

Ovaj slučaj nije prijavljen leskovačkoj policiji.

(Telegraf.rs/Rominfomedie)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    14. avgust 2017 | 14:44

    Svaka čast domaćine tako se to radi za nauk svima što bi hteli da pazare na tuđoj muci.Muzičari pošteno zarađeno da predaju nekoj dandi drumskih tazbojnika.Bravo domaćine.

  • Ja

    17. avgust 2017 | 15:47

    Jesu li muzičari platili porez od svirke? A šta ćemo s' tim problemom ako nisu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA