Nakurnjaci ponovo u modi: Srbi najviše kupuju univerzalnu veličinu (FOTO)

Za jedan nakurnjak potrebno je izdvojiti 300 dana

  • 3

Nakurnjak, koji se u žižu javnosti vratio posle emisije ,"Sasvim prirodno" u kojoj je voditelj Jovan Memedović pred kamerama isprobao ovaj "odevni intimni predmet", ponovo je postao aktuelan. Ovaj komad odeće, koji se ranije nosio da bi zaštitio "muškost" od zime, ponovo je postao tražen. Za jedan nakurnjak potrebno je izdvojiti 300 dana, a kako kažu prodavci, podjednako ga kupuju i žene i muškarci.

NAKURNJACI SU ZA SELJAKE: Moderni kavaljeri nose SMOKING ZA PENIS!

Milesa Danilović sa Zlatibora je među malobrojnim ženama koje u Srbiji pletu i prodaju nakurnjake. Sreli smo je, na juče završenom Sajmu šljiva u Osečini, gde je njena tezga privukla veliku pažnju posetilaca, naročito zbog napisa "Nakurnjaci univerzalna veličina", kojim je primamila veliki broj gostiju da, ako ništa drugo, zastanu pokraj njene tezge.

- Nakurnjaci se pletu od vune. Nekada su bili jako popularni, muškarci su ih nosili da bi zaštitili svoju muškost, odnosno prostatu. Koliko je korisno, verujte ne znam, ali ih poslednjih godina kupuju mnogi.

- Ja ih pletem od vune, šaram ih, pletem i manje i veće, a u ponudi imam i univerzalne veličine - priča ova Zlatiborka.

Foto: Telegraf

Nakurnjake kupuju i mlađi i stariji, a neki kupe čak i po 10 komada.

- Kupuju ih i devojke i mladići, ljudi srednje generacije, ali bilo je i baka koje su kupovale nakurnjake. Najčešće ih kupuju za poklon. Potražnja za nakurnjacima je krenula od prošle godine i ne mogu da se požalim na prodaju - kaže Milesa.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA