≫ 

Vasilije proglašen za najseksi doktora na svetu: Ni svet nije mogao da odoli šarmu lepog Beograđanina (FOTO)

Posle našeg pisanja o mladom doktoru Vasiliju Vujoviću, britanski list ga je proglasio za najpoželjnijeg doktora na svetu

  • 57

Plastični hirurg iz Beograda, Vasilije Vujović, o kome je prvo pisao Telegraf, a potom i Dejli mejl, proglašen je za najzgodnijeg doktora na svetu.

Vasilije je specijalizant rekonstruktivne, estetske i plastične hirurgije, trenutno je na specijalizaciji na VMA, a radi i u privatnim klinikama kao asistent.

Vasilije (28) je najpoželjniji doktor u Beogradu, a zbog onoga što ume, žene mu rado pokazuju svoje grudi (FOTO)

Kako je rekao u intervjuu za naš portal, oduvek je želeo da se bavi hirurgijom.

- Iako zvuči kao kliše, imao sam viziju da želim da budem hirurg. Potrebno je imati i energiju za to, ja sam već na drugoj godini fakulteta pokazivao veliku radoznalost. Sećam se jednog slučaja iz Urgentnog centra, kada je pacijent došao sa prstom u kesi, svi studenti su se sklanjali, a ja sam prvi skočio da vidim, kako bih probio led - priča mladi doktor.

Printskrin: Telegraf, dailymail.co.uk

Budući da je Vasilije momak koji itekako može da se pohvali dobrim fizičkim izgledom, iznenadili smo se da kada je rekao da zbog toga ima poteškoća.

- Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim - kaže mladi doktor.

Najveća želja mu je da radi u Dubaiju.

Foto: Privatna arhiva

Vasilije je trenirao kikboks, i atletiku na 100 i 200 metara. Takođe ima i crni pojas u aikidu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    28. avgust 2017 | 20:44

    Kakav crni Beogradjanin , covek je crnogorac.A za nase doktore mesta nema , jer smo mi u rodjenoj drzavi gradjani drugog reda.

  • Asob

    28. avgust 2017 | 21:54

    Lepo je što pišete o mladom , obrazovanom i šarmantnom mladiću. Čestitke na izboru.

  • ZVONCICA

    28. avgust 2017 | 20:39

    Svaka cast, momcino!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA