Srbi zaglavljeni u Grdeličkoj klisuri već dva sata: Kažu da je kolona duga i do 50 km (FOTO)

- Tri kilometra smo prolazili puna dva sata. Znala sam da ce biti velikog čekanja, ali ovo je katastrofa - kaže jedna revoltirana putnica

  • 9

Svi putniti koji su večeras pokušali da se vrate kući, zaglavljeni su u Grdeličkoj klisuri već dva sata. Kako kažu, od Vladičinog Hana do Predejana kretali su se 100 metara u minutu, a stvorila se kolona duga i do 20 kilometara.

Rasvetljeno misteriozno ubistvo u Bariču iz 1998: Iskasapili starca nožem, pa proveli na slobodi skoro dve decenije. Ubica je tada imao samo 17 godina!

- Već dva sata pokušavamo da izađemo iz Grdeličke klisure. U traci ka Beogradu stvorile su se ogromne kolone kojima ni sa jedne strane ne vidimo kraj. Nemamo pojma ni šta se dešava, ni kada ćemo moći da se izbavimo iz ovog kolapsa - kaže Radiša Radovanović, jedan od brojnih zbunjenih vozača.

Jedni tvrde da se stvorila "zmija" duga 20 kilometara, dok druge procene idu i do 50. Od saobraćajaca vozači su da su gužve posledice sudara, a oni koji su pričali sa putarima tvrde da su saobraćaj usporili radovi na putu.

- Došla sam iz Grčke pre dva sata. Granice smo prošli bez zadržavanja i gužve. Svaku po pet do 10 minuta. Ulaz u Grdelicu katastrofa! Tri kilometra smo prolazili puna dva sata. Znala sam da ce biti velikog čekanja, ali ovo je katastrofa - kaže jedna revoltirana putnica.

Problem rešavaju saobraćajci koji naizmenično propuštaju vozila iz različitih traka. Oni preusmeravaju na obilaznicu kroz selo, a problem nastaje i kada se susreću kamioni i autobusi, kažu putnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    30. avgust 2017 | 22:25

    Ma i treba da nas nestane. Potpuno pogubljena i zemlja i narod !!!!

  • Sale

    30. avgust 2017 | 21:59

    Ko nije sipao gorivo na vreme ima da zez..e stvar

  • radmila

    30. avgust 2017 | 23:21

    Ovo je vise nego strasno.zarpblheni smo vec pet sati u koloni u grdelickoj klisuri.iz ams su rekli da se ceka dva do tri sata.jer su bila d a ud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA