≫ 

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Srbija ima svog čoveka od čelika: Metalna ploča koja drži nogu IZAŠLA NAPOLJE, a njemu to ne smeta!

U doktorskoj ordinaciji bio je pacijent operisan pre više od 10 godina i kome su godinama unazad pločica i šrafovi vidljivi

  • 9

Kad vidite ove fotografije zapitaćete se da li su nastale zbog lošeg stanja u zdravstvu ili je ipak nekad i do nas samih. Trpimo, nemamo vremena, novca, ne smeta nam, ko zna kakve još izgovore imamo da ne uradimo šta moramo i da ne brinemo o sebi.

Biljana (13) je najhrabrija devojčica u Srbiji: Imala je težak karcinom kostiju, i molila je doktore da joj odseku nogu. Evo kako je danas (VIDEO)

Naime, doktor Vladimir Jovanović, specijalista ortopedske hirurgije, zaposlen na Klinici za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Niš, objavio je fotografiju noge jednog pacijenta kog je pregledao pre nekoliko dana.

"Postoje i ovako zapušteni slučajevi! Pre nekoliko dana pregledao pacijenta koji je pre više od 10 godina operisan i kome godinama unazad pločica i šrafovi probili kožni pokrivač! Pacijent odbio predloženu operaciju jer mu navodno ništa ne smeta! Do sada se mogao slobodno poslužiti šrafovima da mu je zatrebalo za neku sliku na zidu na primer! Iron man! Oprez kada je grmljavina", napisao je dr Jovanović u svojoj objavi.

Pacijent odbio operaciju. Mi sami smo, ponekad, sebi najveći neprijatelji - čini se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA