"Mala" Lenka od 65 centimetara iz Stare Pazove je prava beba šampion! Zovu je od milošte i beba džin

Lenka Mijačić iz Stare Pazove postala je šampion odmah po rođenju, jer je bila dugačka 65 centimetara, što je svrstava u pet najdužih beba ikada rođenih u Srbiji

  • 8

Mladen Mijačić (38) i njegova supruga Jelena (29) iz Stare Pazove ponosni su roditelje "male" Lenke koja se rodila sa 65 centimetara dužine. Jelenin stomak je tokom trudnoće bio ogroman, pa su roditelji očekivali blizance. Ostali su nemalo iznenađeni kada im je doktor saopštio da je u stomaku samo jedna beba.

Zašto se sve žene ne porađaju carskim rezom i da li je opasniji ili zdraviji za dete - evo šta kažu stručnjaci

- Ni supruga, ni ja nismo preterano visoki. Ja 188, a supruga 183. Ja imam dve sestre bliznakinje, moja supruga je bliznakinja, pa smo očekivali blizance, ali nas je Lenka iznenadila.  Prijatelji nisu verovali kada smo im rekli koliko je dugačka, pa su nas ubeđivali da smo pogrešno čuli da je verovatno 56, a ne 65 - priča ponosni tata.

Mladen radi u Hitnoj pomoći i kada je jednoj doktorki saopštio koliko je dugačka Lenka čak i ona je ostala u čudu. Nije verovala, sve dok joj nisu poslali fotografiju otpusne liste.

Pre rođenja roditelji su znali pol deteta pa su sve pripremili, sve je bilo smremno za lenkin izlazak iz bolnice, ali je svečana odeća za ovu priliku obradovala neku drugu  bebu.  Dok je mama bila u porodilištu, tata je opet morao u kupovinu.

Foto: Pixabay

- U prodavnici su se smejali kada sam za tek rođenu bebu tražio veličinu 68, mislili su da se šalim. Lenka je odmah ušla u garderobu za decu od 3 do 6 meseci, a prethodno kupljenu odeću smo poklonili prijateljima.  Ona je sada još porasla i ima 67 centimetara i teška je 6 kilograma.

- Kada smo bili na zadnjem pregledu, tamo je bio dečak koji rođen istog dana kao Lenka, ali je skoro upola kraći. razlika je baš velika i izgleda smešno kada se poredi sa drugim bebama - priča Mladen i dodaje da se nada da ćerka neće biti košarkašica, već odbojkašica.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    6. oktobar 2017 | 10:26

    183 tacnije. To je sasvim ok visina i za muskarca, a reci za zenu od 183cm da nije visoka je u najmanju ruku smesno.

  • Osam

    6. oktobar 2017 | 09:29

    Cuj nisu visoki! Zena 180 ,bas jeniska!

  • ms

    6. oktobar 2017 | 10:01

    😁😁 šta sam onda ja 165 ako oni nisu visoki?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA