Pregršt nagrada za hotel "Jezero" na novosadskom Sajmu turizma (FOTO)

Na Sajmu je bilo preko 250 izlagača, a hotel "Jezero" se predstavio na štandu Turističke organizacije "Bor"

  • 0

- "Jezero" se izborilo za vredna priznanja u žestokoj konkurenciji oko 500 ugostiteljskih objekata iz zemlje i inostranstva (Crna Gora, Mađarska, Turska). Sve ove nagrade su potvrda našeg dosadašnjeg rada i podstrek, ali i obaveza više da nastavimo sa dobrom uslugom i da je usavršavamo - kaže Milica Milovanović, upravnica hotela "Jezero".

Na nedavno održanom jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu (5-7. oktobra) hotel "Jezero" na Borskom jezeru okitio se dvema zlatnim medaljama (za ambijentalno uređenje enterijera i eksterijera i za ambijent i kvalitet usluge etno-restorana "Jezerce"), trima velikim zlatnim medaljama (za brojne sadržaje sportsko-rekreativnog tipa, visok kvalitet ukupne gastronomske ponude i visok kvalitet apartmanskog smeštaja), kao i peharom Novosadskog sajma za kvalitetnu i bogatu ugostiteljsko-hotelijersku uslugu. "Jezero" se izborilo za ova vredna priznanja u zaista žestokoj konkurenciji oko 500 ugostiteljskih objekata iz zemlje i inostranstva (Crna Gora, Mađarska, Turska).

Foto: RTB Bor

Na Sajmu je bilo preko 250 izlagača, a hotel "Jezero" se predstavio na štandu Turističke organizacije "Bor". Milica Milovanović, upravnica "Jezera", nije mogla da sakrije zadovoljstvo činjenicom da su od svakog ko je prišao štandu raspitujući se za ovaj biser turističke ponude borskog kraja čuli samo najlepše komentare.

Foto: RTB Bor

- Sve ove nagrade su potvrda našeg dosadašnjeg rada i podstrek, ali i obaveza više da nastavimo sa dobrom uslugom i da je usavršavamo. Bilo je mnogo naših kolega sa kojima smo uspostavili kontakt, sklopili smo nove ugovore sa agencijama sa kojima dosad nismo sarađivali i nadamo se uspešnoj saradnji sa njima – naglasila je Milovanovićeva.

Foto: RTB Bor

Listajući knjigu utisaka i sami smo se uverili da su domaći i inostrani gosti (iz Bugarske, Indije, Kine) imali samo reči hvale za ljubazno osoblje počev od recepcionara do kuvara, kulinarsko umeće, higijenu, pedantnost, srdačnost, osmeh na licu zaposlenih.

Foto: RTB Bor

(Telegraf.rs/ J. Stanojević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA