Žene, ako ste sanjale OVO, uskoro se udajete!

Jedno od verovanja jeste da ako sanjate jednu životinju, uskoro ćete se udati ili oženiti

  • 2

Mnogi veruju da snovi imaju značenje, i ako ih protumačimo na vreme, mogu da pomognu da nam život bude daleko bolji. Jedno verovanje kaže da ako sanjate određenu životinju, uskoro ćete se udati ili oženiti.

Jesen je uvek u znaku svadbi: Za ove običaje sigurno niste čuli, a jedne stvari mlade najviše treba da se čuvaju

Kad idete na babine, obavezno majci bebe morate reći da je BABINJARA! Jer takav je običaj...

ŽDREBE

Većina žena od malih nogu mašta o beloj venčanici i princu na belom konju. Mašta će možda postati stvarnost, ukoliko sanjate da jašete ždrebe. Takođe, ako sanjate samo ždrebe, to ukazuje na svežu životnu energiju, kao i na nove uspešne poduhvate.

ŽURBA

Ukoliko sanjate da ste u žurbi, to može da bude pokazatelj da ne odvajate vremena za važne stvari u životu, jer ga nikad nemate. Takođe, može da znači da ste nepripremljeni za neku situaciju.

ŽEĐ

Kad sanjate da ste žedni, verovatno da ćete ispuniti svoju sudbinu.

Foto: pixabay.com

ŽITO

Ova žitarica može da predstavlja obilje koje vas u životu okružuje, kao i unutrašnju hranu duše. Žito je i simbol mogućnosti stalnog obnavljanja sebe. Ako je žito u lošem stanju, sugeriše na teškoće koje je moguće prevladati.

EKSER

Vaše nade i očekivanja će se ostvariti ukoliko sanjate da zakivate eksere i da vam to polazi za rukom. On takođe može da znači da ćete otkloniti neku opasnost. Ali, ako u snu pronađete ekser, to znači da će vam se ispuniti materijalna situacija. Krivi ekseri nisu dobar znak i treba da pazite na kuću i porodicu, piše Alo.

 EKSPLOZIJA

Ukoliko sanjate eksploziju predstoji vam velika šansa da poboljšate život, a ako sanjate da ste svedok toga, to označava da će vaš život da eksplodira.

ŽELEZNICA

Sanjati železnicu može da bude jaka metafora za nemogućnost promene kursa. Moguće je da vam ovaj san ukazuje na potrebu za promenom. Ako su šine blokirane, možete očekivati probleme u poslovima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    12. oktobar 2017 | 13:04

    Ako sanjate zeleznicu znaci da ste zakasnili za sve .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA