Stolar Mile ima novu akciju: Sada daruje mlade bračne parove, a evo kako se dolazi do poklona (FOTO)

Najomiljeniji zanatlija u Srbiji Milorad Jurković, poznat u narodu kao stolar Mile, koji je besplatno pravio specijalne stolice za decu sa posebnim potrebama kako bi im život učinio lepšim, ne prestaje sa svojim humanim delima, sada je nova akcija u pitanju

  • 4
Stolar Mile Rakovac Foto: Facebook/Stolar Mile

Stolara Mileta svi smo upoznali, a ovaj veliki humanitarac je postao poznat po besplatnim hranilicama za bebe koje je poklanjao širom Srbije svima kojima je bila potrebna pomoć.

Stolar Mile: Pokrenuli smo lavinu dobrote (FOTO)

Stolar Mile otvorio dušu: Nemojte od mene praviti heroja. Pravi heroji su naša deca i njihovi roditelji koji se bore! (FOTO)

A sada ima novo iznenađenje, a akcija kreće od danas. Sve što treba je da imate više od 18, a manje od 22 godine i sveže ste venčani obavezno se javite majstor Miletu i sledi vam poklon.

- Sedim, čitam, gledam, natalitet u opadanju… Više umrlih nego rođenih, neoženjenih i neudatih jako puno, karijere, besparice i polako dolazimo do nekog zaključka da se mladi sve teže odlučuju za brak. Dolazimo tu i do razloga, nema se, mladi smo još itd, a kafići puni.

- Ja sve to posmatram i evo od danas svaki mladi bračno par koji sklopi brak pre 22 godine starosti, a nijedan ne sme biti maloletan od nas dobija na poklon krevetac sa dušekom, stolicu za hranjenje, kolica, a ubacićemo još drugih stvari. Molim samo dokaz iz knjige venčanih i mi vam sve dostavimo - napisao je stolar Mile.

Foto: Facebook/Stolar Mile

Mislite li da se šalim? Zar je ovo do sada bila šala?

Mislite li da se šalim? Zar je ovo do sada bila šala? :)

- Ko shvata ovu akciju ozbiljno kao ja, a želi da se priključi u nekoj vrsti pomoći neka mi se obrati u inboks sa porukama. Ko želi da me možda kritikuje neka prvo dobro razmisli o svemu. Dece je sve manje, a umrlice sve punije i to ne samo starih ljudi nego i mladih koji su se odali nekoj vrsti poroka, drogi ili alkoholu.

- Dovoljno je malo da se informišete i shvatićete koliko srljamo u nestanak. Ja znam da ovim neću mnogo postići ali ću bar nešto uraditi jer kako se ono kaže – "posle ovog života ne ostaje ono što smo sakupili nego ono što smo dali". Delite pa da vidimo – napisao je stolar Mile.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA