≫ 

Crnogorac pokrenuo ljubavnu poteru za Srpkinjom Milicom: Već 3 godine pokušava da je nađe, slučajno ju je slikao ispod duge (FOTO)

Sve što Đorđe zna o prelepoj devojci je da se zove Milica i da je rođena 6. avgusta

  • 8

Đorđe Matković iz Herceg Novog fotografisao je u avgustu 2014. godine jednu devojku ispod duge na plaži u tom crnogorskom gradu, pa su se dogovorili da će joj poslati fotografiju čim mu ona prosledi svoju e-mail adresu. Međutim, devojka se do danas nije javila, a Đorđe zna samo da se zove Milica i da je rođena 6. agusta. Nakon tri godine, Crnogorac, koji živi i radi u Nemačkoj, odlučio je potražiti zgodnu plavušu i napokon joj proslediti fotografiju.

Žarko iz Novog Sada je danima dobijao preteće poruke, pa nestao: Majci je pre rekao da ide kod komšije i od tada ga nema

- To leto je bilo veoma kišovito. Svaki drugi-treći dan je padala kiša. Jako loše za turiste, ali meni fenomenalno za kreativno fotografisanje - počinje svoju priču Đrođe.

Jedno popodne bio je na plaži u Herceg Novom. Naleteo je jak pljusak i nebo se potom razvedrilo. Na nebu se pojavila prekrasna duga iznad Lovćena, u pozadini prekrivenog oblacima.

- Mnogi su se latili fotoaparata i slikali prekrasnu scenu. I jedna vitka lepa plavuša je došla do kraja plaže i napravila nekoliko fotografija svojim telefonom. Potom je stala i divila se spektaklu na nebu - priseća se Đorđe.

Odmah je uočio priliku za dobru fotografiju i slikao je devojku ispod duge, s leđa. Prišao joj je i pokazao fotke, a ona je bila oduševljena.

- Odmah je donela svoje skripte, bila je studentkinja i dala mi hemijsku olovku da joj napišem svoju mejl adresu, kako bismo uspostavili vezu da joj pošaljem slike. Rekla je da se zove Milica, da je rođena 6. avgusta i da želi da do rođendana dobije slike. Pretpostavljam da je iz Srbije - kaže Crnogorac.

Nažalost, nikada mu nije poslala imejl adresu, tako da dve fotografije još čekaju da stignu do devojke ispod duge.

- Verovatno će se javiti pametnjakovići s komentarima da je trebalo da je snimim okrenutu prema kameri, kako bi se lako prepoznala. Ali, to bi bilo namešteno, takve scene izbegavam - zaključuje.

Daljinac

(Telegrag.rs/Radio Jadran)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    15. oktobar 2017 | 11:46

    Nemoj da odustanes , trazi je .

  • VladimirR

    15. oktobar 2017 | 11:14

    Pridružujem se poteri.

  • Primus

    15. oktobar 2017 | 09:26

    Đođe...mani se ćorava posla..Nađi neku drugu Milicu, koja će te voleti i držati se svojih reči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA