Plaćanje iz fotelje: Počelo plaćanje usluga preko portala eUprave

- To će omogućiti i onima koji se ne osećaju bezbedno da koriste ove usluge da kraće čekaju u redovima, jer će svi ostali građani moći to da obave od kuće - istakla je Brnabićeva

  • 7

Građani od danas mogu da plaćaju administrativne takse za lična dokumenta, produženje registracije i druge usluge države na portalu e-uprave, upotrebom "master", "maestro", "viza" ili "dina" platnih kartica.

Stižu elektronski potpis i pečat preko mobilnog, za sve: Veća bezbednost, manja zloupotreba, brža procedura

Premijerka Ana Brnabić rekla je da je zadovoljna što građani od sada mogu da plaćaju platnim karticama preko interneta usluge koja pruža država.

- Posebno mi je drago što je time obuhvaćena i domaća platna kartica - dina - dodala je Brnabićeva za RTS.

- To će omogućiti i onima koji se ne osećaju bezbedno da koriste ove usluge da kraće čekaju u redovima, jer će svi ostali građani moći to da obave od kuće - istakla je Brnabićeva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoslav

    13. decembar 2017 | 08:58

    Kako ja da placam preko interneta kad nemam ni internet ni kucni telefon a nema ni kabal telefonski. Pre dve godine neka firma kopala pored puta i postavila cevi za vodovod posekli nam na vise mesta kabal i niko nece da to popravi nemamo fiksne telefone nemamo ni vodu jos uvek. To je desava u jedno selo opstina svilajnac.

  • Mladen

    4. januar 2018 | 07:39

    Bas lepo jos da nas RFZO ne salje kod Maticara za izvod iz knjige rodjenih ako hocete da produzete zdravstvenu za nezaposlene....

  • Robin

    13. decembar 2017 | 13:42

    Da li se preko e-uprave moze vrsiti dopuna platnih kartica ?Ako moze da li je moguce izvrsiti dopunu bitkointima ili evrima? Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA