≫ 

Poruka srpske doktorke je najveće poniženje za huligane s derbija: Zapitajte se koliko bi bolesne dece dalo SVE za vaše zdravlje koje trošite iz besa

- Svakog dana se trudim da izlečim bolesne ljude i decu koja se bore da prežive, a onda vidim ovo, huligane koji se igraju svojim životima kao da su bezvredni - napisala je doktorka

  • 57

Hrvatskim huliganima, koji su izazvali nerede na 156. Večitom derbiju, određen je pritvor od 30 dana. Međutim, veća kazna od svakog pritvora je rečenica doktorke Danice Grujičić, načelnika Odeljenja neurohirurgije u Kliničkom centru Srbije.

Procureo novi snimak privođenja huligana: Jednog su morali da dižu, izbezumljena lica Hrvata pred svlačionicama u Humskoj (VIDEO)

Ona je u samo jednom tvitu objasnila svu suludost onoga što smo gledali na Partizanovom stadionu, kada je krv po ko zna koji put bespotrebno prolivena.

- Zanemim svaki put kada vidim ovako nešto! Svakog dana se trudim da izlečim bolesne ljude i decu koja se bore da prežive, a onda vidim ovo, huligane koji se igraju svojim životima kao da su bezvredni. Zapitajte se koliko bi bolesne dece dalo SVE za vaše zdravlje koje trošite iz obesti - napisala je.

Samo u ovim neredima povređeno je 20 navijača, jedan od njih teže.

Ništa blaži nisu ni komentari na doktorkin tvit:

- Životinje životinjskog kapitalizma. Sve druge priče su sakrivanje istine - napisao je jedan tviteraš.

- Ovi mladi ljudi su, verovatno, fizički zdravi. PSIHIČKI NISU ZDRAVI, jer niko "normalan" ne bi ulazio u tuču i "šepurio" se go s povredama na glavi i telu, kao da se ništa nije desilo. Bar bi se video neki grč bola na licu - nadovezao se drugi.

I za kraj, komentar koji se najčešće koristi u ovakvim situacijama:

- Svet bi bio mnogo lepši da su im očevi koristili kondome.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malena

    16. decembar 2017 | 09:10

    Bravo za komentar!!

  • VA

    16. decembar 2017 | 09:22

    Svaka cast za Doktorku...

  • Dada

    16. decembar 2017 | 09:42

    Ta zena je genije britkog jezika.Kamo srece da nam je ona ministar zdravlja jer tada bi pacijenti bili zadovoljni u ovoj " ludoj" drzavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA