Novogodišnje jelke iz gradova Srbije: Pogledajte kreacije koje postaju glavne selfi atrakcije (FOTO)

Mi smo izabrali nekoliko, a vi nas obradujte fotkama iz vaših gradova

  • 12

Zahvaljujući i novogodišnjim jelkama koje su okićene i postavljenje na trgove gradova širom Srbije, oseća se duh praznika, a naša zemlja posebno lepo izgleda, naročito noću kad zasijaju ukrasi i lampice.

Zasijala jelka na Trgu Republike: Kada se uključilo hiljade lampica, Beogradom je zavladala praznična čarolija (FOTO)

BEOGRAD

Jelka koja je sasijala u nedelju oko 20 časova, svakako da je vredna divljenja i da dolikuje glavnom gradu Srbije. Trg Republike zaista izgleda bajkovito, i potpuno dočarava praznični duh. Oni koji su odlučili da Novu godinu dočekaju na ovom mestu, imaće u šta da gledaju.

ČAČAK 

Ništa manje impozantna jelka ukrasila je i ovaj grad. Predstavnik Nove godine, jelka, dobila je punu pažnju velikog broja Čačana koji su oduševljeni njenom lepotom. Iako se zapravo radi o lampicama koje su postavljene u obliku kupe, ova kreacija deluje kao prava jelka i savršeno se uklapa u prazničnu dekoraciju.

NOVI SAD  

Jedinstvena jelka ukrasila je centar Novog Sada. Lampice koje formiraju oblik koji označava doček Nove godine, u kombinaciji sa poklonima kojima se svi raduju, bilo da su deca, mladi ili stari u pitanju, dale su posebnu draž prazniku. Stanovnici ovog grada zaista mogu da budu ponosni na to što njihova drugačija jelka, krasi njihov grad.

 
A post shared by Ivana (@ivana.bajicka) on

ZRENJANIN 

Na trgu ovog grada nalazi se jelka ukrašena plavim lampicama i velikom zvezdom koja se nalazi na vrhu. Ali to nije sve, jer ih zapravo ima dve, koje stoje jedna do druge. Divne "bliznakinje" ovom gradu dale su poseban sjaj, a oni građani Zrenjanina koji uživaju u prazničnoj dekoraciji, predpostavljamo vrlo često posećuju trg na kome se one nalaze.

 
A post shared by Vojvodina (@vojvodina_ig) on

NIŠ 

Ovaj grad se zaista potrudio oko prazničnog ukrašavanja. Novogodišnja jelka okružena drvenim kućicama, dobila je posebno mesto, a čuva je veliki beli medved. Ova jelka je nesvakidašnja, jer se pokloni uglavnom nalaze ispod, a u njenom slučaju se nalaze na njoj. Oduševljeni građani Niša su fotografije jelke koja krasi njihov grad, sa zadovoljstvom postavili na društvene mreže.

LESKOVAC 

Iako je fotografija ove novogodišnje dekoracije mutnija, može da se zaključi da je jelka veoma lepa i da pozitvno utiče na praznično raspoloženje.

 
A post shared by @anacvetkovic1988 on

JAGODINA

Jelka u jelci... Zaista originalna kreacija, vredna pomena i divljenja, sa lampicama koje idu skroz do poda. Ovaj grad sija punim sjajem, a Jagodinci svoj ponos dele na društvenim mrežama.

 
A post shared by Jelena Obradovic (@jelena8326) on

Nova godina je sve bliža, a naša zemlja svakim danom sve sjajnija, zahvaljujući prazničnom duhu i raspoloženju, kao i rasveti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srna

    26. decembar 2017 | 22:26

    Novosadska je meni najlepsa, mastovita, originalna. Vrlo lepa i neobicna ideja. Lepsa mi je od beogradske. Svaka cast!

  • Renata

    26. decembar 2017 | 20:38

    Bacene pare dok mnogi ce za praznike ostati gladni.

  • Ceca

    26. decembar 2017 | 22:01

    Poštovanje onima koji su novac za rasvetu, ukrase i jelku dali onima kojima je najpotrebnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA