Lončar: Gašić je moj izbor, reč je o neplaćenoj funkciji

- Čovek će trošiti svoje gorivo, telefon... Da je više takvih domaćina u Srbiji kao što su Boban i Bratislav Gašić gde bi nam kraj bio... - kaže ministar zdravlja

  • 5

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je lično insistirao i molio Bobana Gašića, brata Bratislava Gašića, da uđe u Nadzorni odbor niškog Kliničkog centra, kako bi pomogao u organizaciji rada, te da je reč o neplaćenoj funkciji.

Klinički centar u Nišu otvorio vrata za prve pacijente: Od srede prijem i za hirurške zahvate (FOTO)

Mediji su preneli da je Boban Gašić imenovan za predsednika Nadzornog odbora Klinickog centra u Nišu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ja sam lično insistirao i molio Gašića da dođe. Trebao mi je čovek koji ima iskustva, zna organizaciju...-rekao je Lončar odgovarajući na pitanja novinara u Nišu.

Lončar je dodao da Boban Gašić od 1996. godine uspešno vodi firmu, te da ga je zamolio da izdvoji malo vremena i pomogne ljudima oko organizacije, kako bi zgrada Kliničkog centra služila nameni, a tehnička služba bila dobro organizovana.

Istakao je da je reč o neplaćenoj funkciji.

Čovek će trošiti svoje gorivo, telefon... Da je više takvih domaćina u Srbiji kao što su Boban i Bratislav Gašić gde bi nam kraj bio... Zahvaljujem mu se što pomaže zdravstvu. On je moj izbor i moja odgovornost - rekao je Lončar.

Daljinac

(Telegraf.rs /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA