≫ 

Današnja vremenska prognoza (23. januar 2018): Ujutru mraz, tokom dana oblačno, ponegde sa snegom i kišom

Jutarnja temperatura od minus 8 do 0 stepeni, a najviša dnevna od 1 do 5 stepeni

  • 0

U Srbiji će danas biti hladno jutro sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana pretežno oblačno, mestimično sa snegom, a u severozapadnim krajevima i kišom. Padavine će biti sporadične i slabog intenziteta.

SRBIJA OKOVANA SNEGOM: Zavejan Pešter, Ivanjica bez struje, u nekim selima smetovi po metar i po (FOTO)

Vetar slab, južnih smerova u skretanju na severni, a jutarnja temperatura od minus 8 do 0 stepeni, a najviša dnevna od 1 do 5 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i veći deo dana suvo uz mogućnost kratkotrajnog snega ili susnežice. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura biće minus 2, a najviša dnevna 2 stepena.

Foto-ilustarcija: Tanjug/ Sava Radovanović

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. januara, narednih dana u jutarnjim satima slab i umeren mraz, a po kotlinama i dolinama reka magla, koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana, izuzev u košavskom području gde će od četvrtka do nedelje duvati umeren i jak jugoistočni vetar.

U sredu u većini krajeva zadržavanje magle i niske oblačnosti veći deo dana, a zatim malo i umereno oblačno, bez padavina, sa dnevnom temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA