Nadzor vozača nikad jači: Još jedan srpski grad dobija saobraćajne kamere

U ovom trenutku će biti montirano 19 kamera, a za sledeću godinu planirano je još 15

  • 3

U još jednom gradu u Srbiji počinje postavljanje video kamera kojima će biti pokrivene sve veće raskrsnice, ulice u užem gradskom jezgru, gradski park i prilazni putevi iz pravca Guče, Sjenice, Arilja i Ušća. Grad o kom je reč je Ivanjica.

Goran Vesić objasnio ko je postavio 33 nove kamere u Beogradu

Vrednost radova je 5,5 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta lokalne samouprave. Profesionalni video nadzor koji će Ivanjica dobiti omogući će veću bezbednost saobraćaja, građana i imovine.

U ovom trenutku će biti montirano 19 kamera, a za sledeću godinu planirano je još 15, što je optimalan broj da se pokrije čitav grad i sve prilazne saobraćajnice. Reč je o digitalnim kamerama visoke rezolucije i na većini će biti obezbeđeno čitanje kartica.

Pre puštanja kamera u rad, građani će putem medija biti informisani o njihovim tačnim lokacijam čime će biti ispoštovane sve zakonske procedure.

Daljinac

(Telegraf.rs/Info liga)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    2. februar 2018 | 13:07

    Nema trotoare al bitno je da ima kamere,da mogu drzavni sluzbenici da zevaju i kaznjavaju...

  • Kusican

    4. februar 2018 | 17:24

    Gospodo iz opstine bolje da ste te pare ulozili u nesto drugo,toliko toga treba da se odradi a ne kamere!!! P.S JOS VAM SAMO FALI DA PODIGNETE LALU SPOMENIK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA