≫ 

Šest miliona koverti za dva stana: Danas je četvrto izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Nagrade su dvosobni stan u Beogradu, trosobni stan na Novom Beogradu, 14 automobila Fiat 500L Pop Star i 10 robnih vaučera

  • 1

Četvrto i poslednje izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano danas na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 17.20 časova. U "trci" za dva stana je skoro šest miliona koverti.

Uručeni ključevi dobitniku stana u Novom Sadu iz nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Nagrade su dvosobni stan u Beogradu, površine 55 m2 u Šumadijskoj br. 13, trosobni stan na Novom Beogradu površine 70 m2, u Ulici Mileve Marić Ajnštajn br. 106, 14 automobila Fiat 500L Pop Star i po 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Gomex" d.o.o. i "Gorenje" d.o.o.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

U četvrtom izvlačenju učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 23. marta, kao i koverte poslate za prethodna izvlačenja.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji, ako pošalju po 10 računa ili "slipova" izdatih od 1. januara ove godine na iznos od najmanje 100 dinara.

"Slipovi" i računi se šalju odvojeno, u neadresiranim koveratama sa napomenom "Uzmi račun i pobedi 2018", a poštarina se ne plaća.

Printskrin: RTS

Kao i prošle, i ove godine se opštine i gradovi takmiče u prikupljanju najvećeg broja računa. Nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", organizuju Vlada Srbije u saradnji s Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama članicama "Saveza za fer konkurenciju".

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA