Večeras stižu pljuskovi, spojiće se nebo i zemlja: Evo kad nam se vraća sunce (FOTO)

Najavljeno vreme u gradovima Srbije biće slično

  • 0

Večeras se u Srbiji očekuje postepeno naoblačenje, nakon dana kad je temperatura dostigla 26. podeok Celzijusove skale, a u četvrtak i za Veliki petak najavljene je oluja i kiša u gradovima širom zemlje. Iako će prvi dan praznika obeležiti lošije i dosta hladnije vreme, za Uskrs će opet biti sunčan, topao i lep dan.

BEOGRAD

U glavnom gradu se već tokom današnjeg dana očekuje naoblačenje, a nevreme će pogoditi Beograd sutra ujutru. Nakon toga se očekuje sunčano i mestimično oblačno vreme koje će opet smeniti oluja oko 13 časova. Tokom celog dana očekuje se smena sunca i oluje. Temperatura će pasti za tri stepena pa nas i sutra očekuje toplo vreme.

U petak će biti značajno hladnije jer će maksimalna temperatura biti 12 stepeni. Tokom celog dana biće oblačno a kiša će padati oko devet ujutru, jedan popodne i u večernjim satima.

Narodna verovanja za april: Kakav nam bude ovaj mesec, takva će biti cela godina - evo koje stvari pokazuju to

U subotu se očekuje razvedravanje i skok temperature do 17. podeoka, a za Uskrs vreme će nas obradovati, s obzirom na to da će temperatura biti 21 stepen Celzijusove skale a dan će biti vedar.

Vremenska prognoza u Beogradu tokom praznika Printskrin: accuweather.com

NOVI SAD

U ovaj grad naoblačenje stiže danas u večernjim satima. U četvrtak će, kao i u Beogradu, biti delimično oblačno, a povremeno će biti oluje koja može da se očekuje oko podneva, zatim oko 16, 19 i 20 časova uz blagi pad temperature.

Za petak je najavljena kiša koja će padati u jutarnjim satima, kao i u podnevnim i oko 19 časova. Biće deset stepeni hladnije nego danas.

Vreme u subotu će uglavnom biti oblačno ali se očekuje da će biti toplije za oko šest stepeni. U nedelju, za jedan od najvećih praznika, napolju će biti lepo, prijatno i sunčano a temperatura će dostići 21. podeok Celzijusove skale.

Vreme u Novom Sadu slično kao u Beogradu. Za jedan od najvećih praznika očekuje se veoma prijatno vreme Printskrin: accuweather.com

NIŠ 

Isto vreme kao u predhodna dva grada očekuje i Niš. Naoblačenje se tokom današnjeg dana očekuje oko 17 časova, a sutra će oluja stići nešto kasnije nego u Beogradu i Novom Sadu, pa je ona najavljena za oko 17 časova. Nakon toga se očekuje smena oblaka i oluje.

U petak znatno hladnije jer će maksimalna temperatura biti 12 stepeni. Tokom celog dana nebo će prekriti oblaci, a kiša će padati oko devet, deset i 15 časova kao i predvečernjim satima.

U subotu malo toplije a za Uskrs sunčano, prijatno i vedro vreme.

Tokom nedelje u Nišu vreme će biti promenljivo ali tokom vikenda se očekuje poboljšanje Printskrin: accuweather.com

KRAGUJEVAC

Temperature u Kragujevcu biće niže nego u predhodnim gradovima. Za danas je najavljena maksimalna temperatura od 19 stepeni, a najhladnije će biti u petak kad se očekuje da će maksimalna temperatura biti devet stepeni Celzijusove skale.

Potpuno naoblačenje se očekuje u predvečernjim satima, a oluja u četvrtak pogodiće ovaj grad oko 14, 19 i 20 časova. Petak će biti najhladniji dan a kiša će padati oko devet ujutru, predveče i toko cele večeri. Do podneva u subotu biće oblačno, a nakon toga sledi razvedravanje. Uskrs će biti vedar, a temperatura će biti ispod 20. podeoka.

Vreme u Kragujevcu hladnije nego u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Za Uskrs se očekuje vedro i toplije vreme Printskrin: accuweather.com

VIDEO: Kako se pravi vremenska prognoza

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA