≫ 

Današnja vremenska prognoza (4. maj 2018. godine): Veoma toplo i oblačno, povremeno pljuskovi sa grmljavinom (VIDEO)

Jutarnja vremenska prognoza (4. maj 2018. godine): Sunčano veći deo dana, uveče moguća kiša

  • 0

U Beogradu danas oblačno i suvo. Duvaće umeren, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 19° C, maksimalna dnevna 28° C.

Ne dajte da vas razoružaju ovi oblaci: Balkan se zagreva, uskoro ćemo postati usijana tačka planete (FOTO) (VIDEO)

U Srbiji u petak umereno oblačno i veoma toplo sa dužim sunčanim intervalima. Posle podne i uveče u južnim i zapadnim predelima očekuje se jačanje oblačnosti, ponegde i kiša sa pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za kratkotrajne grmljavinske nepogode. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata povremeno i sa olujnim udarima.

Krajem dana vetar u slabljenju. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C.

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno i veoma toplo. Očekuju se i duži sunčani intervali. Uz jači razvoj oblačnosti biće i lokalnih pljuskova sa grmljavinom, a ponegde se očekuju grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura u subotu i do 32°C, dok se u nedelju očekuje pad temperature.

Iznad većeg dela Evrope oblačno.

Najhladnije u Skandinaviji sa temperturama od 5 do 15 stepeni, najtoplije kod nas na Balkanskom poluostrvu sa temperaturama do 30 stepeni C.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA