≫ 

Današnja vremenska prognoza (7. maj 2018. godine): Sunčano, u ovim krajevima Srbije biće svežije sa pljuskovima (VIDEO)

Jutarnja vremenska prognoza (7. maj 2018. godine): Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severozapadni vetar

  • 4

U Beogradu danas sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 14° C, maksimalna dnevna 27° C.

Na severu Srbije u ponedeljak sunčano i toplo. U ostalim predelima biće promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ali se krajem dana i tokom večeri očekuje prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 20°C na jugu do 28°C na severu Srbije.

U Srbiji u utorak sunčano i svežije. Na jugu će posle podne biti uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura biće od 20 do 25°C. U sredu promenljivo oblačno. Posle podne i krajem dana sa juga i jugozapada jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 20°C na jugu do 27°C na severu Srbije. U četvrtak i petak promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode.

U Beogradu u utorak sunčano i svežije. Maksimalna temperatura biće do 23°C. U sredu promenljivo oblačno. Krajem dana jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 25°C. U četvrtak i petak promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode.

Iznad većeg dela Evrope sunčano, ponegde sa kišom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA