≫ 

Rekla je vereniku da će postati roditelji - on je bio presrećan, a ona zbog njegove reakcije sada želi da abortira: Status trudnice podelio je Srbiju

Moja želja je da bude pored mene dok se budem porađala i da sa mnom i sa sinom provodi vreme nakon porođaja, nikako da se opija

  • 27

Ovih dana društvenim mrežama kruži ispovest buduće mame koja je podigla veliku prašine i podelila mišljenja. Dok jedni podržavaju njeno mišljenje, drugi su šokirani i osuđuju njen stav.

Naime, ona je napisala sledeći tekst, pa sami procenite da li je u pravu.

"Živim sa verenikom i treći sam mesec trudnoće i od jutros razmišljam da ga ostavim i da abortiram bebu, nažalost. Grozno se zbog tih misli osećam, ali mislim da je to najbolje rešenje. U vezi smo skoro četiri godine i tek jutros sam saznala kakva je grozna osoba moj verenik, čovek sa kojim sam planirala budućnost.

Šta je tokofobija i zašto pogađa sve više žena - a najgore od svega, može da vas košta materinstva!

Jutros smo se gadno posvađali jer mi je rekao da će sedam dana i sedam noći da pije sa društvom po kafanama kada se ja porodim i na svet donesem njegovog naslednika. Smatram da je to bezobrazno sa njegove strane jer dok ja ležim u bolnici sva nikakva gospodin hoće da se opija.

Jutros smo se gadno posvađali jer mi je rekao da će sedam dana i sedam noći da pije sa društvom po kafanama kada se ja porodim i na svet donesem njegovog naslednika; Foto: Pixabay.com

Moja želja je da bude pored mene dok se budem porađala i da sa mnom i sa sinom provodi vreme nakon porođaja, nikako da se opija i ne daj Bože doživi neku nesreću, te da ja ostanem samohrana majka.

Inače mrzim i prezirem alkohol i opijanje, te mislim da je to nešto što mogu da rade samo mentalno zaostale osobe, jer normalna osoba nikada ne bi popila ni kap alkohola. A moj verenik ako već sada razmišlja kako će se napiti kada postane tata, mislim da i ne zaslužuje da bude tata, a ni muž."

Ova neverovatna ispovest podeljena je mnogo puta i izazvala je lavinu komentara.

Kakav je vaš stav?

Šta vi mislite da li je u pravu i šta bi nakon svega bilo najbolje da učini?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    11. maj 2018 | 08:27

    Kod nas je uzrečica, ako mi se (kada mi se)desi nešto lepo od sreće ću uraditi to..i to... sedam dana i noći ću raditi to..i to... Žena koja posle toliko vremena ne ukapira da li je neko za nju ili ne, već čeka da neko kaže jednu uobičajenu rečenicu da bi se uhvatila za nju, sve shvata bukvalno, ili nije zaljubljena koliko je mislila da jeste, ili se pokajala zbog trudnoće ili je glupa k'o noć. Da sam na njegovom mestu ja bih ostavila nju. Čovek se samo izjasnio koliko je srećan.

  • Mirko

    11. maj 2018 | 08:11

    Ispravno je proslaviti tako nesto. Jer je to nesto predivno. Pritom mozda je covek to rekao figurativno u smislu da ce se veseliti toliko dugo ne znaci da ce se stvarno opijati. A to sto si ti rodila neznaci da si jedina koja se porodila. Moja zena je imala tezak porodjaj i kada smo se culi ona mi je sama rekla da idem i da proslavim taj dan kako dolikuje.

  • Nada

    11. maj 2018 | 09:48

    Bože, kakav ,,užas", on je tako GROZNA osoba, da sam zgrožena!Kakva glupost, pa žene su ostajale sa decom i stomakom do zuba dok su muževi odlazili u ratove, jesu li zbog toga kukale i glumile žrtvu!NISU!Jer su to bile hrabre i snažne žene a ne razmažene i sebične glupače, koje se iznad svega boje bilo kakvog rada!Dečko je rekao da će se provesti sa društvom, pa šta!Da li ona misli da će sedet kraj nje u porodilištu, šta li?A i to koliko ona voli to dete se vidi iz činjenice da želi da ga se reši!Današnje devojke su OBER GLUPAČE, čast izuzecima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA