Strahota u Nišu: Pijana medicinska sestra jedva stoji na nogama, ispadaju joj papiri i epruvete

Sestra pokušava da odevede pacijenta do laboratorije, ali joj to ne ide od ruke

  • 23

Snimak medisinske sestre niškog kliničkog centra koja se tetura kroz hodnike, dok joj iz ruku ispadaju papiri i epruvete, šokirala je javnost.

Video ove medicinske radnice snimio je jedan zabrinuti pacijent koji je napomenuo i da se spornoj sestri iz usta osećalo na alkohol. Ona na snimku leluja, hoda levo-desno, gubi ravnotežu i ispadaju joj iz ruku papiri i sve tp0 dok pokušava d auputi pacijenta ka laboratoriji.

Kako u jednom trenutku ovoj medicinskoj sestri iz ruku ispadaju i epruvete, pacijenti se s pravom plaše da li su njihovi uzorci koje su dali na analizu bezbedni.

Pijani sveštenici, vojnici dileri, veroučitelji transvestiti i nesavesni lekari - da li su oni dokaz da srljamo u propast?

Međutim, na snimku se vidi da niko ne prilazi medicinskoj sestri da joj pruži pomoć.

Generalni direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže za Južne vesti da je prvi put pogledao video te da ne zna o kojoj se ženi radi, kao i da nema načina da je identifikuje s obzirom na to da je lice skriveno, pa ne može da utvrdi da li je zaposlena u KC, te da je ranije bilo prijava da su radnici bili pod dejstvom alkohola ili opojnih supstanci, a da ustanova ima proceduru odnosno Pravilnik o pravima, obavezama i odgovornostima zaposlenih u KC.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    18. maj 2018 | 20:05

    Kod mene u firmi taj problem resen, duvamo alkotest na ulazu i izlazu sa posla,inace pre toga sljokare od mojih smenskih koleginica donosile alkohol u flasicama od decijih sirupa.Em mi je milo,em drago sto mora da rade,umesto sto po celu noc cirkale.

  • mima

    18. maj 2018 | 18:55

    pa videle od doktora, sto da zaostaju za njima

  • Margit

    18. maj 2018 | 17:38

    Mislim da je ovo podvala da je to stvarno slikao bi doticni gispodin i lice a ne samo ledja.Mislim da je to podvala ali ne imaginarnoj sestri vec kopanje jame direkroru .Resio neko da dodje na njegovo mesto.Tuga na sta smo sve sprembi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA