≫ 

Nestalu Kristinu (18) iz Jagodine i dalje traže roditelji: Rekli su da je izašla iz zemlje, a sada je viđena u Rimu (FOTO)

Ponašanje devojke je bilo sumnjivo, ali niko nije reagovao jer je punoletna

  • 3

Kristina Videnović (18) iz Jagodine nestala je u Rimu. Turističkoj agenciji sa predstavništvom u Jagodini platila je aranžman u evrima.

- Pozvali su nas ljudi iz agencije i rekli nam da je Kristina platila aranžman u kešu, u evrima. Izvadila je topku para. Bila je uznemirena i čudno se ponašala ali niko nije reagovao s obzirom da je napunila 18 godina. Do Beograda je otišla autobusom, a tamo je uzela taxi kako bi otišla do mesta odakle autobus polazi - priča otac Saša za Infocentralu.

Još jedna ekološka katastrofa na pomolu: U Vukićevici otkrivene nove količine opasnog otpada (VIDEO)

Kristina nikada nije putovala van zemlje pa prilikom provere pasoša nije znala da pasoš treba da drži kod sebe. Stavila ga je u torbu pa je vizač morao da otvara prljatžnik.

- U Rimu je u okviru aranžmana samo jednu noć prespavala u hotelu, iako je uplatila tri noći. Sve vreme i u Beogradu i u autobusu nosila je kapuljaču. U hotelu nije ni jela, samo je sedela u sobi i sutradan napustila hotel. Niko ne zna ni gde ni sa kim - priča Saša.

Kristina je srčani bolesnik, roditelji ne znaju da li je imala Fejsbuk i da li se sa nekim dopisivala.

Kristina Videnović (18) iz Jagodine nestala je u noći između 16. i 17. maja i od prelaska graničnog prelaza Batrovci nikome se ne javlja. Očajni roditelji posebno su zabrinuti, jer je ostavila poruku u kojoj je napisala da se „možda nikada neće vratiti“.

Roditelji mole sve osobe koje bilo šta saznaju o Kristini da obaveste policiju ili roditelje na sledeće brojeve: 035/272-636, 061/652-7728 i 061/283-2114.

VIDEO Pas bio uz devojčicu i pomogao porodici da je pronađu:

(Telegraf.rs/Infocentrala)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratar

    29. maj 2018 | 17:54

    Pa neka je, sta je traze kad je sama otisla a i nije mala. Kad se vrati kuci ne treba je primiti nazad.

  • Hs

    30. maj 2018 | 06:46

    Boze sta ta djeca rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA