Vremenska prognoza do kraja dana (31. maj 2018. godine): Veoma toplo, vedro i sunčano (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara

  • 4

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurskaŠpanija i Egipat.

U Beogradu prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 15° C, maksimalna dnevna 30° C.

U Srbiji u petak sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče u zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti, ponegde i lokalni pljuskovisa grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske oluje. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 12 do 20°C, maksimalna dnevna od 28 do 33°C.

U Beogradu u petak sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 31°C.

Tokom vikenda i početkom sledeće sedmice biće promenljivo oblačno i nestabilno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura tokom vikenda od 26 do 32°C, dok se u ponedeljak i utorak očekuje manji pad temperature, ali će i dalje biti toplo.

Tokom vikenda i početkom sledeće sedmice biće promenljivo oblačno i nestabilno, a biće uslova i za lokalne pljuskove sa grmljavinom, uglavnom krajem dana i tokom večeri. Maksimalna temperatura tokom vikenda do 30°C, dok se u ponedeljak i utorak očekuje manji pad temperature, ali će i dalje biti toplo.

U petak iznad većeg Evrope biće suvo i uglavnom sunčano. Na zapadu i jugozapadu kontinenta i na zapadu Mediterana biće oblačno i relativno sveže sa kišom i pljuskovima. Najhladnije biće u Rusiji sa temperaturom oko 15°C. Najtoplije biće na Balkanskom poluostrvu i u centralnim predelima kontinenta sa temperaturom do 33°C.

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA