≫ 

Svi se pitaju ko će naslediti Nadu Macuru u Hitnoj pomoći, ali nas je odgovor iznenadio više od njenog otkaza

Najpoznatija doktorka u Srbiji uveliko se sprema za angažman specijalne reporterke na TV Prva

  • 21

Malo je reći da je doktorka Nada Macura i dugogodišnji portparol Hitne pomoći sve iznenadila kada je dala otkaz i prešla na televiziju Prva. U budućem periodu, Nada će raditi kao specijalna reporterka, a svoje prvo javljanje u "Jutro sa Jovanom i Srđanom" sa terena imaće sutra.

Od trenutka kad se saznalo za Macurin otkaz, nagađa se ko bi mogao da je zameni u Hitnoj pomoći, a Telegraf je došao do informacija koje će mnoge začuditi.

Nada Macura napustila Hitnu pomoć i postala specijalni reporter na Prva TV: Pogledajte šta će joj biti prvi zadatak (VIDEO)

Naime, kako saznajemo, načelnici Hitne pomoći postigli su dogovor da ne imenuju nikog novog na ovu poziciju, već da se dogovaraju između sebe kad je koji na smeni i da tada određuju dežurnog lekara koji će odgovarati na pitanja medija.

Tako priča sa Nadom Macurom i njenim odlaskom iz Hitne pomalo podseća na penzionisanje sportista, čiji se brojevi sa dresova posle povlače iz upotrebe. U ovom slučaju, ukida se pozicija koju je Nada imala.

Nada Macura u Jutarnjem programu/ Foto: Printskrin Prva TV

Najpoznatija doktorka u Srbiji kaže da je ovo novi početak.

- Amerikanci menjaju na svakih pet godina posao. Dokazala sam se kao lekar, a to ću uvek i biti. Najverovatnije ću sa jednim gospodinom otvoriti privatnu kliniku. Neću da budem vlasnik, biće jedan gospodin koji živi u blizini moje kuće. Sledi papirologija. Još uvek nismo govorili o svim detaljima - završava Nada.

I pre nego što počne da radi kao reporterka, moramo se podsetiti njenih najvećih "bisera" iz dugogodišnje karijere.

Bez naslednika Nade Macure u Hitnoj pomoći - dežurni lekari davaće izjave za novinare Foto: Telegraf

- Treba da glumim mletačku princezu jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u 'Nemanjićima' glumiti to.

- Novogodišnja noć je protekla slabo, nije bilo mnogo povređenih, ali, polako, dug je dan, ima vremena.

- Ako se ne udate u onom vremenu kada vam je to predviđeno i kada vam mladost dopušta, da budete izabrani ili vi birate, onda je posle apsolutno glupo da se trudite.

Probila led kod Jovane i Srđana u jutarnjem programu Foto: Printskrin Prva TV

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    1. jun 2018 | 12:22

    Nada je prolupala

  • Djosa

    1. jun 2018 | 11:37

    Jer ona nije trebala u Peziju? Posle se cudimo sto nasa omladina ode iz Srbije, idu jer nemogu dopiti poso od ovih sto bi trebali u penziju jer oni umesto u penziju oni zauzimaju drugu struku.

  • Života

    1. jun 2018 | 12:07

    Najrealnije bi bilo da se narod izjasni na referendumu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA