Moćni izgled Jagodine sa neba: Paklene mašine, Anđeli pakla "drže grad pod opsadom" (FOTO)

Danas je pretposlednji dan okupljanja čuvenih bajkera

  • 4

"Anđeli pakla" danas se okupljaju pretposlednji dan u Jagodini. Po čitavom gradu, kao i prethodnih dana ima bajkera i policije u pojačanom sastavu i ona patrolira jagodinskim ulicama.

Pokušali smo da se probijemo do Anđela pakla u Jagodini, ali to jednostavno nije moguće (FOTO)

5 najozloglašenijih moto-bandi na svetu: "Anđeli pakla" su danas stigli u Srbiju, a oni su na čelu paklene petorke (VIDEO)

Nije bilo incidenata iako po gradu ima bajkera iz svih delova sveta.

U toku je priprema za centralnu ceremoniju koja će biti održana tokom današnjeg dana. Pošto novinarima pristup nije dozvoljen, nemamo više detalja osim da je postavljena bina za centralni događaj u Akvaparku.

Parking u Akvaparku Foto: Telegraf.rs

Na parkingu unutar Akvaparka parkirano je više desetina motora različitih modela.

Obožavaoci čuvenog "Harlija" bi se oduševili izborom.

Više desetina motora Foto: Telegraf.rs

Klub "Anđeli pakla" službeno je osnovan 17. marta 1948. u mestu Fontana u Kaliforniji, a trenutno njihovi ogranci postoje u 55 zemalja, među kojima je i Srbija.

Zbog sumnje da su umešani u niz kriminalnih aktivnosti, "Hells angels" su zabranjeni u nekim evropskim zemljama. Članovi ove bajkerske grupe sumnjiče se za umešanost u slučajeve nasilja, prisiljavanja na prostituciju i krivična dela u vezi s oružjem i narkoticima.

Akvapark će za građane biti ponovo otvoren tek sledećeg vikenda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    2. jun 2018 | 17:38

    POKUSAJMO DRUGI PUT DA PRIMIMO GOSTE BEZ PREDRASUDA -NORMALNO I BEZ OGRADA!!! SRBA IMA U SVIM ZEMLJAMA SVETA I IMA NAS SKORO 5 MILIONA I NIGDE NAS NISU STAVLJALI U OGRADJENI PROSTOR POD POLICIJSKIM NADZOROM!!! TREBA I MI DA BUDEMO MULTI-KULTI KAO U AUSTRALIJI GDE ZIVI 150 NARODA RAZNIH VERA I SVE JE OK.!!

  • Lidija

    2. jun 2018 | 16:31

    U Jagodini je mirno bajkeri nikog ne diraju u lokalima ni jedan ne pije alkohol. Uredno placaju i fini su i kulturni. Ne vidim razlog za toliku paniku.

  • Coka

    2. jun 2018 | 19:18

    Znaci digli ste frku, ne mogu da verujem, ljudi su se uplasili, sede u kucama, ne idu na posao, pojedina deca ni u skole ne idu! Jagodina je preko dana sasvim mirna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA