≫ 

Pitanje je trenutka kada će kobna rampa odneti još jedan život: Užičani se hvataju za glavu kad moraju da prođu ovom trasom (FOTO)

Ne radi ni svetlosna signalizacija

  • 3

Rampa na putnom prelazu na barskoj pruzi na Obilaznici, jednoj od najprometnijih saobraćajnica u valjevskom kraju, ponovo ne radi. Veliki broj automobila svakodnevno pređe prugu Beograd-Bar na Obilaznici, na putu za Užice, a mnogobrojni vozači bili su svedoci da rampa ceo jedan dan nije bila spuštena u trenutku prolaska vozova.

Prvi kilometri za brzu prugu Beograd-Budimpešta stižu već krajem meseca

Meštani, koji žive u blizini pruge Beograd-Bar, kažu da je rampa radila prethodnih dana, međutim, problemi su počeli juče, otkada ne radi ni rampa, ni svetlosna signalizacija.

Rampa je bila podignuta ceo dan/ Foto: Facebook

- Verovatno su mašinovođe obaveštene o problemu, jer se iz vozova čula sirena pre nego što su stizali do Obilaznice, a pored toga, mašinovođe su malom brzinom prelazile tu saobraćajnicu. Bez obzira na to, nadležni što pre moraju da reše ovaj problem, jer preko ovog prelaza svaki dan prođe veliki broj automobila, a najgore je to što ovom trasom idu i kamioni, zbog carinarnice koja se nalazi u blizini - kažu žitelji tog dela Valjeva.

Ovo nije prvi put da se pokvari rampa na Obilaznici. Pre nekoliko godina na tom mestu je poginuo jedan valjevski taksista, na koga je, dok je prelazio barsku prugu, a rampa bila podignuta, naleteo voz.

Foto: Facebook

VIDEO: Za malo da ga udari voz dok je dizao kolica za bebe sa šina

(S.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista senior

    21. jun 2018 | 19:27

    Tehnika može da zataji ali i ako nema rampe vozači treba da koriste oči i glavu,pametni vozači nisu ugroženi.

  • Драган

    21. jun 2018 | 16:35

    Иста је слика и у Врбасу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA