Cenkao se i iznajmio skuter jeftinije za 5 evra, krenuo na najbolju jagnjetinu u Grčkoj, a onda je usledio šok

Sa Nebojšinom anegdotom identifikovali su se mnogi turisti iz Srbije

  • 9
Momak vozi skuter na moru Foto: Shutterstock/Facebook

Nebojša se sa letovanja na Tasosu vratio sa tamnijim tenom, gomilom fotografija i anegdotom koja je uveselila sve članove Fejsbuk grupe "Live from Greece".

- Pakao kolika je vrućina, želim da iznajmim skuter i na, čačanskom prečanskom Engleskom, jedva sklapam posao stoleća sa Grkom. Cenkanje naravno i Srbin pobedio - dao mi skuter pet evra jeftinije, ukus pobede sve do prvog brda gde "pobednik" vidi zasto je dobio jeftinije...- počinje on priču.

Na starom skuteru krenuo je put Teologosa gde je najbolja jagnjetina u Grčkoj.

Grci su želeli da prevedu na srpski program izleta, a sada im se smeje ceo Fejsbuk (FOTO)

- Kakvi bre Grčkoj, u Evropi. Vozimo se, toliko sam važan da umalo nisam pobio ovce uz put sa mojom "Hondom" jer stara izreka kaže da najbrže ide službeno i iznajmljeno vozilo. Stigoh u Teologos sledi izbor kafane, kao da biram odelo za svadbu, a ne mesto gde ću jesti. Konačno se smestimo i sedamo - objašnjava on.

Foto: Facebook

Nastavlja svoj pričicu Nebojša: "Naručujem piće za nas i sledi šok!"

- Kako se na engleskom kaže jagnjetina? Znam film kad jaganjci utihnu, znam da je nesto na "L". Kažem konobaru da dođe malo lejter. Devojka me ubeđuje da nije bitno šta ćemo jesti (Šta bre nije, nisam ja vozio kroz ove gudure da bih jeo presetinu). Pokušavam da se prisetim, al ne ide... Zovem konobara posle dobrih 20 minuta i izgovaram fantastičnu onomatopeju BEEEEEEEEE!!!! Konobar vrišti od smeha i kaze "lamb". Propadam u zemlju, ali dobijam šta želim. Nije lako Srbin biti - zavrašava priču.

kako se snaći ako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalča

    6. jul 2018 | 11:37

    Naslušao sam se priča o toj jagnjetini iz Teologosa i konačno pre dve godine odem tamo kod čuvenog Koste. Ćorak. Kakav Teologos kakvi bakrači. Pa zar ja iz Niš zapnem toliki put za jagnjetinu a Svrljig mi pri guzicu?! Ko nije probao Svrljiško jagnje taj nezna šta je mandža.

  • micko

    6. jul 2018 | 11:19

    Prijatelju nema nigde jagnjetine kao na Manjaci ,kakva Grcka!!!

  • Tile

    6. jul 2018 | 17:02

    Koliko da ti platimo da se predstavljas kao Hrvat? Lako je biti Srbin, ali je još lakše biti toliko glup!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA