≫ 

Katastrofalna greška u Slagalici! Ni takmičari nisu primetili da je odgovor na ovo pitanje pogrešan (FOTO) (VIDEO)

Da je jedan od takmičara dao pogrešan odgovor, bilo bi mu oduzeto pet poena, a kad pogreši "kompjuter" ništa se ne dešava

  • 12

U poslednjoj emisiji Slagalice desila se katastrofalna greška. U igri "Ko zna zna", kompjuter je dao pogrešan odgovor na pitanje za koje takmičari nisu pritisnuli taster. Veliki broj onih koji su pratili kviz, ostali su u šoku u prvom trenutku, a posle su se sigurno slatko smejali.

Takmičari nisu znali odgovor na pitanje "Na kom instrumentu svira Kemal Gekić?", i to nije ništa neobično - dešava se.

Ali je potpuno neverovatno da odgovor ne znaju oni koji su pitanje postavili. Nakon što se nijedan takmičar nije javio da da odgovor, kompjuter ga je ispisao, ali pogrešno.

Pitali su ga kako se u originalu zove grupa "Tamnoljubičasta", a njegov odgovor nasmejao je sve ljubitelje Slagalice (VIDEO)

Umesto da odgovori da Kemal Gekić svira klavir, napisao je da je u pitanju violina. Naravno ne može krivica da se "svali" na kompjuter, jer on samo ispiše ono što mu ljudi zadaju.

Nije kompjuter pogrešio, već osoba ili osobe koje su zadužene da daju odgovor nakon greške takmičara, kao i ako se ne jave.

Odgovor je klavir Printskrin: Youtube RTS Slagalica - Zvanični kanal

Pitanje, koje će sad sigurno postati čuveno, postavljeno je na 14 minutu i 52 sekundi. Takmičari nisu ni pokušali da daju odgovor, vodeći se, možda, time da bolje da ćute nego da se obrukaju.

Ali oni koji se "kriju" iza kompjutera nisu imali problem sa time.

Da je jedan od takmičara dao pogrešan odgovor, bilo bi mu oduzeto pet poena, a kad pogreši "kompjuter" ništa se ne dešava. Dobro ne baš ništa, jer oni koji su gledali, sigurno nisu mogli da dođu do daha od smeha.

Pogledajte video:

KEMAL GEKIĆ

Pijanista, nikako violinista, Kemal Gekić rođen je u Splitu 1962. godine u porodici u kojoj je muzika bila svuda oko njega od malih nogu. Mada se njegov muzički talenat ispoljio vrlo rano, tek je mnogo kasnije odlučio da to postane njegov poziv, u trenutku kada je posle srednje škole trebalo da izabere životni poziv.

Kad je gostovao po Kanadi i Americi (gde sad i živi) novine su o njemu pisale: "Kemal Gekić svojim blistavim pijanizmom diže publiku na noge i dobija burne ovacije dok profesionalni kritičari primećuju intenzitet muzičkog doživljaja, strast sa kojom svira i potpunu tehničku kontrolu nad instrumentom".

Čuveni pijanista uspeo je da podigne na noge i srpsku publiku, ustvari ne on, već njegovo ime i pogrešan odgovor kompjutera.

Odgovor na pitanje "Koji instrument svira Kemal Gekić?" jeste: "Klavir."

VIDEO: Kralj Slagalice odao tajnu: Koja pitanja ne voli i zašto mu baš ona ne idu od ruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nella

    24. jul 2018 | 00:03

    Kamo lepe srece da je ovo jedina greska... Bilo ih je, a bice ih jos!

  • Licemerka

    24. jul 2018 | 00:07

    Ako vam dodje Tijanic, dobićete svi otkaze. Hahah

  • propalo

    24. jul 2018 | 06:01

    Da je takmičar dao tačan odgovor - klavir, bilo bi mu oduzeto pet poena. Tek bi tada nastala frka i zavrzlama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA