≫ 

Telegraf saznaje: Veselin Milić unapređen, odlazi sa mesta šefa beogradske policije

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić zahvalili su se na dosadašnjem radu Veselinu Miliću

  • 3

Veselin Milić, načelnik PU Beograd, više neće biti šef beogradske policije, kako saznaje Telegraf. Obavljaće funkciju pomoćnika direktora policije, sa težišnim zadacima u borbi protiv organizovanog kriminala i rešavanja najtežih krivičnih dela.

Smenjen komandant Žandarmerije

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić zahvalili su se na dosadašnjem radu Veselinu Miliću i istakli da očekuju njihovu potpunu posvećenost na novim odgovornim dužnostima.

Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave za grad Beograd biće Milan Stanić, dosadašnji pomoćnik načelnika beogradske policije.

Foto: Privatna arhiva

Milić je rođen 1979. godine u Priboju, a završio je srednju školu Unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i Policijsku akademiju u Beogradu.

Primljen je u radni odnos 1998. godine u Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Užicu, na radno mesto policajca, a  2003. godine sa radnog mesta pomoćnika komandira Odeljenja policije Sekterarijata u Užicu premešten je na radno mesto pomoćnika komandira PS Savski venac u OUP Savski venac.

Od 2005. godine je bio zamenik komandira PS Savski venac u OUP Savski venac. Januara 2006. godine premešten je na radno mesto komandira PS Savski venac, a u novembru mesecu 2006. godine je imenovan na radno mesto načelnika Odeljenja za obezbeđenja u Upravi policije Policijske uprave za grad Beograd.

Veselin Milić Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Milić je više puta pohvaljivan i nagrađivan. Od oktobra 2011. godine je premešten u Direkciju policije na radno mesto zakonitost i bezbednost, a zatim unapređenje, organizacija i funkcionisanje direkcije policije, a septembra 2013. godine rešenjem ministra unutrašnjih poslova imenovan je za načelnika Policijske uprave za grad Beograd.

Pre dolaska na mesto načelnika PU Beograd bio je specijalni savetnik Milorada Veljovića.

VIDEO: Crnogorski kriminalac bežeći od policije zakucao se u ogradu u Budvi

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    31. jul 2018 | 20:30

    Već vidjeno, što je stanje gore, to nadležni više skaču na listi...! Možda bi se Dr Neša oglasio, čini mi se da je ovo njegov resor, ili nije obavešten...!?

  • Jekil

    31. jul 2018 | 16:42

    Na osnovu cega on dobija unapredjenje ako je stopa kriminala u konstantnom porastu

  • Ivan

    31. jul 2018 | 16:45

    Vidim unapredjen a samo se rokaju po Beogradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA