≫ 

Je l' bi trebalo da ubije nekog? Bahati klinac preboleo pauka, seo u "Lamborginija" i divljao 175km/h po Gazeli (VIDEO)

U prvi mah sve je delovalo kao želja za samodokazivanjem i prikazivanjem luksuza, ali stvari su počele da menjaju pravac

  • 92

Nakon što je u više navrata na svoj Instagram profil, postavljao snimke lude vožnje, koju bismo pre okarakterisali kao nasilničku, "Bogatom crnom panteru", kako sebe zove, auto je zbog nepropisnog parkiranja usred Beograda odneo pauk.

Ipak, to nije sprečilo mladog Srbina, koji živi u Švajcarskoj da nastavi svojim ranije utabanim stazama i da i ovog puta "nagazi" preko 150 na sat.

Bahati tatin sin vozi "lamborgini" 200 na sat, a sada bi i Soraja da "leti" sa njim! Zapao joj za oko, pa mu javno slala poljupce (VIDEO)

U prvi mah sve je delovalo kao želja za samodokazivanjem i prikazivanjem luksuza, ali stvari su počele da menjaju pravac.

Nismo sigurni da li je sve ovo samo produkt želje za ludovanjem na putevima, ali je svakako primer neopreznosti, koja može skupo koštati bilo koga.

Komentari su bili različiti, a jedna sugestija korisnika upucena bahatom, bogatom dečku je bila zanimljiva. On je konstatovao da  Crni panter ovde "pravi seljaniju" svojim ponašanjem.

Foto: Instgaram/richblackpanther

VIDEO Ovome je trebalo izvući uši dok je bio mali jer sada može da napravi haos:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    15. avgust 2018 | 15:46

    Decko je seljacina. U Zenevi bi ga bacili u okove da ovako divlja na ulici a ovde se mangupira jer nam je policija nesposobna i za pare moze da se kupi sve pa i ovakvo ponasanje.

  • David

    15. avgust 2018 | 15:49

    u Srbiji je izgleda zabranjeno voziti dobar auto , novine vas pale pa pisu o malom i pljuju ga zato sto imaju zaradu na to a malog bas briga on nije ni procitao ove novine , zivi svoj zivot svi bi mi voleli da imsmo kao i on i svi bi mi vozili takva kola da imamo

  • Hlj

    15. avgust 2018 | 15:59

    Ima li decko ime i prezime ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA