Pas ju je kidao, a krv i parčići mesa su bili oko nje: Unuka naišla u poslednjem trenutku, baki iz Jagodine amputirana ruka (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Uprkos naporima lekara, dvema teškim operacijama koja je ova starica, kao i ujede, hrabro podnela, nije se moglo učiniti ništa da se ruka spase

  • 16

U strašnoj nesreći koja se dogodila u subotu u selu Ivanjički Prnjavor kod Jagodine, baku Angelinu (90) krvnički je izujedao pas. Njena unuka je naišla u poslednjem trenutku i uspela da je spase smrti, ali je ona, nažalost ostala bez podlaktice.

Uprkos naporima lekara i dvema teškim operacijama koja je ova starica, kao i ujede, hrabro podnela, nije se moglo učiniti ništa da se ruka spase.

Starica je jedva preživela ujede; Foto: CentralMedia

Marija je baku zatekla kako leži krvava na zemlji, dok je razjareni terijer kidao komade mesa sa njenog tela. Dograbila je drvenu motku i njome nekoliko puta udarila psa i usmrtila ga.

Motka kojom je unuka usmrtila psa; Foto: CentralMedia

Nju je pozvala strina, koja živi u istom selu da joj kaže da čuje da baka plače i doziva pomoć.

Mesto nesreće; Foto: CentralMedia

- Ušla sam u auto i za pet minuta stigla. Videla sam je krvavu kako leži, a pas je rastrže. Kuče se okrenulo ka meni i počelo da reži. Probao je i mene da napadne, ali sam brzo reagovala, uzela motku i snažno ga udarila i usmrtila. Da nisam na vreme stigla, ko zna kako bi se ovo završilo -  prepričava za "Novosti", Marija Jocić, unuka povređene Angeline.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    21. avgust 2018 | 12:56

    A čiji pas?? To ti je moda svi šetaju kerove a kultura nula? Vode ih po ulici da seru u sumrak i to po dečijim igralištima, plažama a i ostavljaju po ulici. Kažu "neće" pa njih možda i neće ali ostali su im pretnja. Vlasnike pasa kažnjavati kao ubice i to strožije pa neka ih šetaju.

  • Bratija

    21. avgust 2018 | 12:37

    Sad ce jos malo neki da sazaljevaju psa, a i da osudjuju unuku sto ga je ubila

  • goxxy

    21. avgust 2018 | 13:51

    Tuziti vlasnika psa ako ne drzavu!Za azile nema nivca svi bi da kradu i u svoj dzep.Volim pse i imam ih ,zao mi zene sto nastrada.Svaki pas koji ujede bilo koga od vlasnika do prolaznika treba uspavati ili na dresuru ako to pomaze Danas sutra napasce vam decu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA